Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Horké letní trendy v líčení: Měděné stíny, třpytky a barevné řasenky!

  • 17. června 2017 | 06:00

    S přicházejícím létem se ženy nebojí se trochu víc odvázat v líčení. Nemusíte šetřit barvami ani třpytem! Troufnete si na trendy letošního léta? Tyhle podle naší redakce stojí za vyzkoušení! 

  • Měděné oční stíny

    Pokud byste si měla vybrat jedny oční stíny na léto, sáhněte po těch s bronzovými a měděnými odlesky. Jsou to trochu (trochu více) vylepšené nude stíny, ale s leskem a třpytkami. Dobrou zprávou je, že se hodí ke všem odstínům pleti i každé barvě očí – jen vybrat ten správný odstín. Proto pokud si nejste jistá, jaký by vám nejlépe seděl, pořiďte si rovnou celou paletku stínů než jen například jednu tužku na oči a zkoušejte!

     3490594:gallery:true:true

  • Barevné řasenky

    Ne, neděláme si legraci! Ve skrytu duše jsem toužila, aby se modré a tyrkysové řasenky staly zase trendem. Sen se stal realitou a už se nemusíme držet jen černé nebo maximálně hnědé varianty. Vneste do svého líčení trochu extravagance s barevnými řasenkami, které se na letní období perfektně hodí.

    Barevné řasenky jsou zpět
    Autor: Shutterstock.com

  • Bronzery

    Opálení na počkání? Díky bronzerům ano! Nebudete věřit, kolik služby vám bronzer udělá. Můžete si vybrat z několika druhů, matné, bez lesku nebo extra perleťové se zlatavými odlesky. Pokud máte bronzer bez třpytek, můžete ho použít na konturování obličeje. Také ho můžete použít stejně jako tvářenku pod lícní kosti, tedy místo ní, nebo můžete zkombinovat obojí a tvářenku nanést jen na jablíčka tváří. 

    Bronzer je skvělý jak pro konturování obličeje, tak i pro dodání opáleného vzhledu!
    Autor: Shutterstock.com

     

  • Highlightery

    Strobing je hitem v líčení už nějakou dobu, ale varujeme vás: jak jednou rozjasňovač vyzkoušíte, nebudete se ho chtít vzdát! Rozjasňovače se používají na několik míst – nad lícní kosti, pod obočí do vnější části, na vrch a špičku nosu, na bradu a nad horní ret. Cílem je to, aby byl perfektně zapracovaný do pleti a obličej celkově rozzářil a zvýraznil rysy.

    Seženete ho v několika provedeních: pudrový, tuhý v tyčince, a dokonce i tekutý. Pro mladší ročníky se hodí určitě ty tekuté. Ženy, kterým tvář zdobí vrásky, budou spokojenější s tím pudrovým, který zvýrazní jen to, co má, a nebude zalézat do vrásek.

    Rozjasňovač v plné kráse!
    Autor: istockphoto.com

  • Třpytky

    Třpytky, kam se podíváš, alespoň na instagramových účtech beauty nadšenců. Netroufáte si na ně na denní líčení? Není divu, jde o extravagantní líčení, kterému ne všechny přijdou na chuť. Ale občas se blýsknout vůbec není na škodu! Zkuste svůj look rozzářit například k příležitosti večírku. Jak je nosit? Klasicky na horním víčku, ale i podél dolní linie řas. Pokud vám nějaké třpytky opadají na tváře, vůbec to nevadí. Tím lépe!

     

    Třptky všude kam s epodíváš!
    Autor: istockphoto.com

    Inspiraci, kde produkty koupit, najdete ve fotogalerii!

    A když už budete mít letní líčení, zkuste i letní čelenku do vlasů!

    Video se připravuje ...
    Jak nosit květinovou čelenku • VIDEO: Ladislav Novák

     

Autor: luh
Diskuse ke článku
.