Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

8 důvodů, proč se cítit přitažlivá, přestože jste pár kilo přibrala!

  • 23. května 2017 | 06:00

    Vnímáte svou krásu podle toho, kolik ukazuje ručička na váze? Přibrala jste pár kilo 
    a s nadcházející plavkovou sezonou to nemůžete překousnout? Pak tento článek je přesně pro vás. Zbavte se negativních myšlenek!

  • Vyhoďte váhu

    Přestaňte sama sebe trápit tím, že máte nějaké to kilo navíc. Pokud budete stoupat na váhu od rána do večera, vašemu sebevědomí to nepřidá. Rada nad zlato? Váhu vynechejte úplně a dejte na svůj pocit! Negativní přístup se totiž nikdy nebude rovnat pozitivnímu výsledku. Je třeba přijmout své tělo takové, jaké je. Ano, to jsme slyšely mnohokrát, ale za připomenutí to stojí. 

    Proč byste se neměla příliš vážit?
    Autor: Shutterstock.com

  • Konec drastickým dietám

    Drastické jednorázové diety zní jako dobrý nápad těsně před létem. Pokud tedy chcete svému tělu uškodit! Výsledkem pak bude stejně jen jo-jo efekt a rozhozený metabolismus, který můžete srovnávat pěkně dlouho. Spíš než si naordinovat jednorázovou dietu je třeba změnit životní styl. Nebo se sama sebe zeptat, zda se s pár kily navíc necítíte lépe!

    ...
    Autor: Shutterstock.com

  • Vyšší věk rovná se vyšší váha

    Protože my ženy to v životě prostě nemáme jednoduché, stejné je to i s naší postavou.
    S přibývajícím věkem může přibývat i váha – a přejídáním to není. Na vině může být například rozbouřená hladina hormonů. Není ale třeba se na to dívat ze stinné stránky. Kdo říká, že pár kilo navíc vám nemůže slušet?

     

    ...
    Autor: istock.com

  • Hlavně pozitivně!

    Důležitá připomínka: nejste sama, kdo někdy přibral! Není umění si za každé deko nadávat a trestat se nesmyslnými hladovkami. Naučte se mít ráda své tělo takové, jaké je. 

    Plus size
    Autor: Instagram

  • Nikdo si toho nevšimne

    Pokud se necítíte ve své kůži kvůli váze, myslíte si, že to musí vidět i celý svět. To ale není pravda. Každý má na starost svůj život a nechce zkoumat, zda jste přibrala tři kila. Ostatní tedy můžete v klidu vypustit z hlavy!

    ...
    Autor: Instagram.com

  • Nikdo vás nesoudí

    A pokud ano, měla byste takové lidi ze svého života ihned škrtnout. Nebuďte proto žena, která samu sebe odsuzuje a trestá. Navíc, pokud na přírůstek váhy nebudete upozorňovat, nikdo ho řešit nebude. Vážně!

     

    ...
    Autor: Shutterstock.com

  • Sociální sítě neberte tak vážně

    Sociální sítě mohou být rozptýlením a inspirací, nebo také zdrojem depresí. Uvědomte si ale, že fotka mnohdy nezrcadlí realitu. Je za tím několik pokusů, správné osvětlení a ta správná póza. Nenechte se vtáhnout do virtuálního světa perfekcionismu. Je načase si uvědomit, že vaše váha nedefinuje to, kým jste!

     

    Váha nic neznamená!
    Autor: Shutterstock.com

  • Nepřitažlivá s pár kily navíc?

    Tak to přece není! Pokud se ve své kůži cítíte dobře, je to vidět a nezáleží na tom, zda máte o pár kilo víc, nebo míň. Co se týče oblečení, platí to samé. Pokud z vás čiší sebedůvěra, slušet vám bude cokoliv nehledě na velikost.

    Chcete přece jen něco shodit? Zkuste třeba více pít vodu

    Video se připravuje ...
    Chcete zhubnout rychleji? Zvyšte příjem tekutin! • VIDEO: Igor Hellebrandt

    Přestože standard krásy 90-60-90 byl zakořeněn vážně hluboko, troufáme si říct, že tento mýtus už byl zbořen, díky bohu! Krása by neměla být definována čísly, které ukazuje váha nebo metr, a vy byste se jimi neměla nechat svazovat. Jde hlavně o to, zda se ve svém těle cítíte dobře. A je jedno, jestli jste od příroda hubená, nebo s většími křivkami. Příklad si můžete vzít z americké plus-size modelky Ashley Graham, která své křivky umí nosit! Prohlédněte si fotogalerii!

Autor: red
Diskuse ke článku
.