Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Šílené nehty: Ženy na nich nosí lego kostičky nebo jídlo z fast foodu

4. března 2017 | 06:00

Trendy v nehtovém designu se mění stejně rychle jako ty v oblečení nebo třeba líčení. Přestože teď jsou v kurzu přirozenost, pastelové barvy nebo geometrické vzory, některé ženy si raději na nehtech nechají vytvořit šílené tvary i vzory. Podívejte se na ty nejvýstřednější nehty, které jsme našly. 

Žádná nenápadná francouzská manikúra ani elegantní jednobarevné nehty, některé ženy zkrátka chtějí, aby jejich nehty byly opravdu vidět. A daří se jim to. Našly jsme gelové nehty s obrázky oblíbených sociálních sítí, s 3D lego kostičkami nebo jídlem z fast foodu. Jsou sice pořádně bláznivé, ale s jejich optimální délkou můžete alespoň nějak fungovat. To některé dámy mají nehty tak dlouhé, že s nimi tak maximálně můžou sedět na gauči a nehýbat se. 

A jaké jsou vlastně aktuální trendy? Velkým hitem jsou právě teď nehty, které od poloviny vypadají tak, jako byste je namočila do šedivé barvy. Tento nový trend vypadá nejlépe na neutrálních a tělových odstínech. Konzervativnější ženy si určitě oblíbí pastelově šedé laky na nehty, které letos střídají oblíbenou červenou barvu. Nesmíme zapomenout ani na metalické odstíny, které kromě oblečení a doplňků samozřejmě frčí také na nehtech.

Autor: red