Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kosmetika před kamerou: Jak dopadly krém, oční stíny a rtěnka v našem testování?

24. února 2016 | 06:00

Ztrácíte se v novinkách, které na nás chrlí kosmetický průmysl? Nemusíte zkoušet všechny, my je vyzkoušíme za vás! 

Kosmetické firmy se neustále předhání v tom, s jakou novinkou přijdou na trh tentokrát. Udržovat si přehled dá celkem práci. Usnadníme vám to – novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek, co výrobek dokáže a zda stojí za to za něj utrácet peníze. 

Pusťte si první díl našeho testování, kde náhodným výběrem a bez předchozích příprav testuji tři nejnovější kosmetické produkty přímo na kameru!

Video se připravuje ...
Testování kosmetiky • VIDEO: Tereza Kovářová, Adam Balažovič

Jako historicky první produkt v našem miniseriálu jsem vyzkoušela zkrášlující a hydratační krém 5v1 Nivea BB Cream. Tyto krémy používám více než klasické make-upy. Tenhle měl v porovnání s ostatními mastnější konzistenci – klasický Nivea krém v sobě prostě nezapře! Pro sušší typy pleti to ale může být jedině plus.

Nivea BB Zkrášlující a hydratační krém 5v1
Autor: Tereza Kovářová

Jako druhé přišly na řadu téměř neviditelné stíny Colorful od značky Sephora (název slibující barvy si s odstínem trochu odporuje). Osobně bych si tento odstín nevybrala, ale jejich konzistence byla příjemná, hezky se nanášely a nedrobily se. Kdyby měly jiný odstín, určitě by místo v mé kosmetické taštičce našly.

Rtněka v tužce od NYC, stíny Colorful od Sephory.
Autor: Tereza Kovářová

Do třetice jsem vyzkoušela rtěnku v tužce od NYC. Ta mi přišla slabší, a to jak výdrží, tak i nelichotivým odstínem (alespoň co se mě týče). Ale na léto a pro někoho, kdo má rád výrazné barvy, může být číslem jedna.

Na další díl se můžete těšit zase za týden. Více informací o trendech v kosmetice najdete ZDE!

Autor: luh