Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tvář jako hollywoodská hvězda? Vyzkoušejte Thermage®

27. května 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Mnoho neinvazivních procedur slibuje korekci vrásek a viditelné omládnutí a mnoho z nich funguje na principu radiofrekvenční energie, ne všechny jsou ovšem stejně spolehlivé jako Thermage®. Všimněte si symbolu pro registrovanou značku vedle jména ošetření, je tam z jednoduchého důvodu: Thermage® je totiž jediná registrovaná, patentovaná a certifikovaná neinvazivní procedura, jejíž výsledky jsou prokazatelné. Jednoduše řečeno, Thermage® je jediný radiofrekvenční lifting, který skutečně funguje.

Tato revoluční technika byla vyvinuta vědci v USA, kde byla podrobena rozsáhlým dlouholetým testováním, než v roce 2002 získala certifikaci federálního úřadu pro kontrolu léčiv (FDA). Jde o prémiovou lékařskou terapii prováděnou medicínským přístrojem v rukou lékaře, což zaručuje naprostou bezpečnost ošetření i kvalitní výsledky.

Autor: Mediestetik

Právě proto se Thermage® začala záhy po své certifikaci a uvedení na trh těšit velké oblibě mezi filmovými hvězdami, modelkami a jinými celebritami, pro které je mladistvý a svěží vzhled životně důležitý. Demi Moore, Gwyneth Paltrow, Linda Evangelista nebo televizní hvězda Amanda Holden, ty všechny už vyzkoušely, jaké to je omládnout bez následků. Na rozdíl od plastické operace nezanechává totiž Thermage® žádné stopy, tedy kromě viditelného liftingového efektu, který nastupuje bezprostředně po ošetření a v několika následujících měsících sílí. Krása tak nastupuje pozvolna, a proto nikdo nemusí vědět, že se při vašem mládnutí činil i někdo jiný než Matka příroda.

Do České republiky přinesla ošetření Thermage®, stejně jako mnoho jiných průlomových procedur, mezinárodní síť klinik estetické medicíny Mediestetik, která je díky svým bohatým zkušenostem s tímto ošetřením, považována za největšího tuzemského odborníka v jeho provádění.

Autor: Mediestetik

Proč je Thermage® jedinečná?

„Unikátnost ošetření Thermage® tkví v tom, že nezpevňuje pleť jen na povrchu, ale působí zejména v hlubokých vrstvách kůže, na kterých při jakémkoliv liftingu pokožky záleží nejvíce. Žádná jiná neinvazivní metoda do hlubokých struktur kůže neproniká, a tudíž není schopná dosáhnout tak markantních výsledků. Thermage® je tak účinnější než jakýkoliv laser a komplexnější než jakákoliv manuální technika korekce vrásek či pozvednutí kontur. Výsledky, kterých ošetření dosahuje, jsou přitom srovnatelné s plastickou operací, a to bez jakékoliv zátěže pro tělo nebo jakékoliv rekonvalescence,“ vysvětluje korektivní dermatoložka kliniky Mediestetik MUDr. Helena Reisingerová.

Autor: Mediestetik

Bezpečnost především

Radiofrekvenční energie proniká do pokožky přes tenký zlatý plát zabudovaný v každé originální hlavici, která je v zájmu zachování bezpečnosti a účinnosti procedury určena pro každého pacienta individuálně a lze ji použít jen jednou. Provádět toto ošetření navíc může pouze lékař, čímž je zachována jeho kvalita a bezrizikovost. Výsledkem je pak pokožka nejen zpevněná, ale také zpružněná a zjemněná, jejíž kvalita je viditelně zlepšena, a to hloubkově.

Ošetření je vhodné pro všechny barvy i typy pleti a v porovnání s laserovými či ultrazvukovými zákroky stačí podstoupit jen jednou. Výsledek jím dosažený pak přetrvá až sedm let, což je doba, s níž se žádná jiná neinvazivní metoda nemůže srovnávat. Kromě obličeje lze pomocí Thermage® navíc ošetřit také pokožku těla a zejména oční okolí, na které žádná jiná přístrojová metoda zkrátka nestačí.

Autor: Mediestetik

Na co dát pozor?

Thermage® je vysoce efektivní a bezpečná lékařská technika, která je rychlá, v zásadě bezbolestná a po níž není potřeba žádná rekonvalescence ani speciální režim. Díky její specifičnosti ji provádějí pouze lékařské špičky renomovaných světových klinik estetické medicíny, například vyhlášená švýcarská Clinic Lémanic, britská CMA Lasers či pražská klinika Mediestetik.

Autor: Mediestetik

Při běžném surfování na internetu je ovšem možné narazit na nejrůznější nabídky více či méně známých salonů a studií, které mluví o jakémkoliv radiofrekvenčním či tepelně stimulačním ošetření jako o Thermage, a často jej také nabízejí s úžasnými mnohaprocentními slevami. Objevují se také ošetření přístroji z druhé ruky či z asijských trhů nebo dobíjecí hlavice, jejichž účinnost vám nejen nikdo nezaručí, ale navíc mohou být i nebezpečné. Na takové nabídky si dávejte pozor, jakkoliv lákavě znějí. „Důkladně si prověřte zařízení, které ošetření nabízí, prověřte si, kdo jej provádí, zda je autentické. Chtějte vidět certifikát, žádejte reference. Nekupujte zajíce v pytli. Vaše zdraví za takový risk rozhodně nestojí,“ říká dermatoložka MUDr. Reisingerová.