Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Pozor! Ženy založily klub chlupatých nohou aneb totální bojkot holení

17. července 2014 | 06:00

Holení je jednou z nejotravnějších věcí, které pro svou krásu ženy provádějí. Není snad jediná žena na celém širém světě, která by se v této zkrášlovací proceduře vyžívala. Holení je nejjednodušší a nejrychlejší, ovšem také nekratší dobu vydrží. Ostatní možnosti zbavování nepříjemného porostu je ještě navíc spojeno s bolestí. V Británii si tak ženy řekly, dost!!!

Angličanky si založily klub „Hairy legs club“ tedy Klub chlupatých nohou. Na webových stránkách se tak podporují v přirozeném růstu chloupků a sdělují si své traumatické historky, které se pojí právě s chloupky na těle. Ke každému příběhu, je samozřejmě také fotografie dotyčné, většinou detail chlupatých nohou, i když se najdou odvážnější dámy, které ukazují celou postavu, jak je pánbůh stvořil!

Občas má člověk pocit, že se nedívá na ženské nohy, ale na mužské. Každý byl obdařen jinou sadou genetických informací a některé ženy v sobě nesou zvýšenou chlupatost. Když se díváte na jemné, blonďaté chloupky, které připomínají povrch broskvičky, je to jiné, než když vidíte nohy Yettiho s růžovým lakem na nehtech. Nic proti vkusu každého jedince, tyto ženy mají evidentně jasno, jen se trochu vytrácí ta něžnost.

Samozřejmě nemůžeme jinak než souhlasit s argumentací, že není přirozené se holit, je to výmysl moderní doby. Je to tak, ale pro některé z nás je to nezbytnost, kterou nesnášíme, ale bez ní se také neobejdeme. Hladké nožky nebo chlupaté kamaše, je to volba, kterou má právo udělat každá z nás!