Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Chlupy na hrudníku, sexy nebo ne?

Chlupatý nebo oholený, toť otázka! Každé z nás se líbí něco jiného
29. dubna 2014 | 10:56

Sto žen sto názorů, každá z nás má ráda něco jiného, ale v jistých kategoriích se rozdělujeme na dva tábory, jednou z nich je názor na chlupový porost u mužů.

Některé z nás si nedovedou představit, že by si chlap holil hrudník nebo podpaždí, ba dokonce nohy! Jsou samozřejmě muži, sportovci, kteří si nohy musí holit, jako například cyklisti, takže pokud vám je proti srsti chodit s mužem, jehož běžnou rutinou je holení nohou, pak se zaměřte na jiná odvětví.

„Oholený chlap, bez jediného chloupku, to je strašně divné, mně to připadá až asexuální. Mám ráda pořádného chlapa, klidně ať je jako medvěd,“ řekla mi k tomuto tématu kamarádka. Na jednu stranu jí rozumím. Myslím si, že muž, který tráví v koupelně více času než žena, je už trochu přehnaně zaměřený na svou vizáž. Tím samozřejmě nechci odrazovat muže od osobní hygieny. Pokud je totiž muž čistý a je vidět, že o sebe dbá, pak ať klidně má chlupaté podpaždí!

Sexy hrudník
Autor: shutterstock

Trend holení je i co se týče žen nyní trochu na hraně. Chlupy mají na těle svou funkci a vyrojilo se tudíž spoustu stoupenců, takového přírodního trendu, který velí, nechat chlupy tam, kde jsou. Na mužích to rozhodně vypadá lépe než na ženách. Není nic méně sexy, než žena v silonkách, kterými se na lýtkách derou ven dlouhé chlupy! No uznejte sami.


Ovšem i v redakci máme rozpory, jsou tu samozřejmě i zastánkyně holátek. „Je to podle mě nechutné, když má chlap rozepnutou košili a z ní mu trčí chlupy jako opičákovi. Já mám ráda všechno krásně hladké, takže ať si v té koupelně je jak dlouho chce, hlavně nechci vidět chlupy,“ tvrdí kolegyně.


Naštěstí si pořád ještě můžeme vybrat, protože existují jak ti chlapi drsňáci, kteří by si připadali moc metrosexuálně, kdyby se holili. Ale jsou i tací, kterým je mnohem příjemněji bez chlupů, a tak se jich zbavují. Někteří jsou zase naopak pyšní na svou mužnou chlupatou hruď a za nic na světě, by ji neoholili, ale přitom se holí v rozkroku. Prostě je to pestré a tak to má být. Pokud milujete, tak stejně není co řešit a je dost dobře možné, že vám přijde sexy chlupatá hruď a tomu vašemu miláčkovi, třeba vůbec nerostou nebo obráceně. Láska holt mění úhly pohledu.