Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Úchylná matka? Tříletou dceru oblékla za prostitutku!

8. září 2011 | 15:12

Umělá prsa, make-up, sexy šaty, tak oblékají ctižádostivé matky malé dcerky kvůli soutěži krásy. Matka tříleté Paisley Scott dovedla vystoupení do absurdnosti. Udělala z ní prostitutku.

Malé tělíčko obepíná bílý miniaturní top spojený s modrou minisukní jen kovovým kruhem. Tříletá holčička se promenáduje a dělá sexy pózy v latexových kozačkách. Nechybí samozřejmě ani nezbytná blond paruka.

Malá Paisley paroduje Julii Roberts v proslulém filmu Pretty Woman, kdy jako prostitutka Vivian postávala na nechvalně známém Sunset Strip. Právě tak dcerku rozhodla prezentovat její matka v americké soutěži malých královen krásy Toddlers & Tiaras.

Tříletá Paisley si hraje na prostitutku
Autor: INT,TLC

Sexy kostým zabral

Jako všechny ctižádostivé matky, které své malé holčičky přihlásily do této bizarní show, i paní Scott doufá, že malé Paisley právě takový vyzývavý kostým přispěje k vítězství. Porota se bavila, tak její tah zřejmě vyšel. Značná část diváků však zůstává šokovaně zírat. Není to už opravdu přes čáru?

Tříletá Paisley Scott si na sexy pózy zvyká od malička
Autor: Facebook


“Jde přeci jen o zábavu. Chtěla jsem z ní udělat Julii Roberts. Svou dceru bych nepřevlékla jen tak za nějakou prostitutku, to opravdu nikdy!“ vysvětluje po skandálních ohlasech její matka. “Vím, že nás za to kritizují. Nás všechny matky, které jsme dcery do soutěže přihlásily. Ale je baví se oblékat za dospělé,” tvrdí.

Mini travesti show

Kontroverzní soutěž vyvolává protichůdné reakce od svého počátku, protože se tu holčičky batolecího věku běžně prezentují v sexy kostýmech dospělých žen i s vycpaným poprsím a přehnaným make-upem.  Taková mini travesti show.

V předešlých kolech už podobně šokovala čtyřletá Maddy, převlečená za prsatou country zpěvačku Dolly Parton, samozřejmě s patřičnými vycpávkami.
Otázkou je, nakolik je to pro holčičky ještě zábava, protože všem jejich výstupům předchází tvrdý trénink. Očividně jde totiž především o naplnění snu jejich maminek.

Líbí se vám tento článek? Podpořte nás na Facebooku.

Autor: INT, bak, mivrk