Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šedesátiletá matka učí šestnáctiletou dceru erotické svlékání

19. ledna 2012 | 06:00

Annette Edwards (60) se živila jako erotická modelka, nyní své umění předává dceři Paige (16). Ta už nyní jako modelka vydělává 60 tisíc, a to se ještě nezačala svlékat.

Většina rodičů je nadšená, když si jejich potomek zvolí kariéru, jako mají oni. Ale pokud jste se živila jako erotická modelka, asi byste zrovna nejásala, pokud by ve stejných stopách šla vaše dcera.

Annette Edwards z britského Worcesteru je naopak nadšená. Sice už toto povolání pověsila na hřebík, ovšem rozhodla se do něj zasvětit svou šestnáctiletou dceru Paige. Je dokonce pyšná, že se dcera chce jako modelka svlékat pro lascivní fotografie.

“Máma je moje inspirace, vždy jsem chtěla být modelka, líbí se mi, když mě okukují a pózování před objektivem si užívám. Až mi bude 18, hned začnu fotit nahoře bez, za to jsou dobré peníze,” říká Paige, která prý po této kariéře touží už od deseti let.

Fotit erotiku je fantastické

Paige Edwards trénuje na erotickou modelku.
Autor: starnow.co.uk
Poprvé Paige pózovala ve čtrnácti, tehdy samozřejmě oblečená, i když ve velmi krátkých šatičkách. Maminka jí proto nyní cvičí, jak správně pózovat pro vyzývavé fotografie a vše jí sama pečlivě předvádí.

“Vůbec na to není mladá, jak mě mnozí kritizují. Stále ji na focení doprovázím a tak jí žádné nebezpečí nehrozí,” podotýká Annette.

Sama poprvé pózovala také v šestnácti letech, za značné podpory své babičky. “Erotický modeling je fantastická kariéra, Když si sundáte vršek plavek na pláži, nikdo se tomu nediví. ”

Extravagantní šedesátiletá žena, je matka deseti dětí a babička devíti vnoučat a v Británii je už známá svými úlety.

Chtěla být jako Jessica Rabbit

V pětačtyřiceti Annette například pózovala pro Playboy a investovala přes půl milionu korun za plastické operace, aby podpořila svou kariéru.

Má zvětšené poprsí z 36D na 36DD, také lifting obličeje, implantáty ve tvářích a bradě, také samozřejmě botox. 

Stylizovala se tak do kreslené postavičky Jessiky Rabbit, je totiž také vyhlášenou chovatelkou obřích králíků.

S králičicí Amy se dokonce dostala do Guinnessovi knihy rekordů, coby největším králíkem na světě.

Kvůli erotice opustila školu

Paige Edwards už nyní za modeling vydělává 60 tisíc korun. Co teprve, až začne s erotikou.
Autor: starnow.co.uk
Plastické operace ovšem do budoucna čekají i dceru Paige, která je nejmladší z dětí. V osmnácti si chce své ne moc vyvinuté poprsí nechat zvětšit na velikost 32C.

Už nyní její zkrášlování stojí měsíčně 12 tisíc korun. Utrácí za solárko, manikúru, erotické spodní prádlo, boty na vysokých podpatcích a lekce pózování, kde se učí provokativní pózy.

Přestože Paige zatím dělá jen běžný modeling, už nyní si vydělá okolo 60 tisíc měsíčně. Na matčinu radu proto dokonce opustila střední školu.

Sice původně plánovala jít na vysokou, aby měla nějaké vzdělání pro případ, že se v modelingu neuchytí, ale jak se zdá, má v erotické kariéře už pěkně našlápnuto.










Autor: INT, bak