Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Tomu se říká pech: Utratila 100 tisíc za věci pro holčičku a narodil se kluk

8. srpna 2013 | 08:00

Britka Sarah Sharples (25) a její manžel Lee (37) se těšili na narození holčičky, které vybudovali doslova růžové království za desítky tisíc korun, nakonec ale byli překvapeni, narodil se jim totiž syn Joseph.

Mladá maminka, které lékaři několikrát potvrdili pohlaví dítěte, se dlouho těšila na narození holčičky. Začala s manželem budovat růžový pokojíček, horlivě nakupovala dětské oblečení ve sladké barvičce a za výbavičku utratila v přepočtu úctyhodných 100 000 korun.

„Už ve 20. Týdnu mi lékař řekl, že mé dítě bude holčička a pak mi to podle ultrazvuku několikrát během dalších týdnů potvrdil.“ Vypráví Sarah a pokračuje s tím, že její rodina i přátele jí začali obdarovávat holčičími věcmi. „Čekala jsem první dítě, a tak jsem chtěla mít vše přichystané a nakoupené.“

Sarah Sharples s manželem Leem
Autor: Profimedia.cz
Překvapení v porodnici

Jaké překvapení ale novopečení rodiče zažili, když jim lékař oznámil, že se místo holčičky narodil kluk. „Nemohla jsem pochopit, že je to kluk, všechny ultrazvuky ukázaly, že to bude holka a najednou tohle.“ Popisuje své prožitky Britka. „Měli jsme vybrané jméno jen pro holčičku a nechali jsme je namalovat na zeď jejího pokojíčku. Přátele nám dokonce s tímto jménem darovali i dečky a polštářky a teď bylo vše jinak.“

Sarah Sharples porodila místo holčičky syna Josepha
Autor: Profimedia.cz
Barevná výměna

Míslo Lilly-Mae se tak domů vrátila Sarah se synem Josephem. Růžové oblečení a doplňky se snažili vyměnit za modré, to které nejde vrátit si manželé nechali a doufají, že druhé dítě bude opravdu holčička.