Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dívku (17) trápila bolest břicha. Po převozu do nemocnice porodila

Štastní rodiče byli příchodem potomka poněkud překvapeni
7. srpna 2013 | 06:00

Představte si, že vaši sedmnáctiletou dceru trápí příšerné bolesti břicha, které se čím dál tím víc zhoršují. odvezete ji do nemocnice a pár hodin na to se stanete babičkou.

Tak tenhle příběh se doopravdy stal a to v britském Yorkshiru. 3,6 kilo vážícího chlapečka Jacka Arthura porodila mladičká tanečnice Jodie Smith svému devatenáctiletému příteli Dannymu.

Oba rodiče přiznávají, že jsou ze svého dítěte nadšení, ale stále tak trochu šokováni, protože vůbec netušili, že by Jodie mohla být těhotná.

Dívka neměla o ničem tušení, věnovala se svému oblíbenému tanci, studovala, a žádný narůst váhy nezaznamenala.

Štastní rodiče byli příchodem potomka poněkud překvapeni
Autor: Profimedia.cz

Její matka o neuvěřitelném překvapení řekla: "Ano, jsme šokování. Jen Jodie se stále nepřestává usmívat."

Měla jít na vysokou, chodila na brigádu, milovala hodiny tance, chodila do posilovny a všechno bylo v pořádku. Ani jednou nebyla pořádně nemocná a byla stále štíhlá.

Jodie se udělalo zle po tom, co její rodiče vyrazili ven za zábavou. Normálně by noc trávila u svého přítele, ale necítila se dobře a tak zůstala sama doma.

"Řekla jsem jí, aby si vzala léky na bolest, ale pak, když jsem volala synovi, jak na tom je a on řekl, že jí je doopravdy zle, okamžitě jsem se s manželem vrátili domů," vypráví Jodiina matka.

Po převozu do nemocnice dívka porodila během pár hodin a její rodina začala okamžitě nakupovat výbavičku pro nečekaně narozené miminko. Mladá matka s přítelem stále plánuje, že půjde na vysokou a spoléhá na svou rodinu, že jí se vším pomůže.

Autor: ema