Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Dokonalé tipy od lesbiček aneb takhle to mají ženy opravdu rády!

  • 19. března 2016 | 06:00

    Kdo jiný zná ženské tělo dokonaleji než ženy samy? Znají všechny kouty a záhyby a místečka, kde milují každý dotyk a dráždění. Ženy vědí, jakou používat intenzitu a tlak. Proto se od lesbiček můžeme mnohému přiučit – respektive naši partneři.

  • Rozdrážděte ji

    Autor: Shutterstock.com
    Zkuste jemnou masáž. My ženy milujeme, když se nás někdo dotýká, a jemné hlazení a masírování s voňavým olejíčkem dokáže divy. Masírujte se navzájem, i mužům je příjemné, když se jich dotýkáte. Snažte se pokud možno co nejvíc oddálit samotný sex, drážděte se dotyky až k šílenství.

  • Něžný servis

    Autor: shutterstoclk
    Nechte partnera, aby vám pomalu a jemně masíroval velké stydké pysky. Napětí a vzrušení bude vzrůstat. Nemusí spěchat, ať si dá klidně na čas. Dalším krokem bude rozevření pysků a jemné dráždění klitorisu. Veďte ho svými vzdechy nebo slovní podporou, pokud budete potřebovat zvýšit tempo nebo tlak.

  • Bod G

    Autor: shutterstock
    Vydejte se ho hledat. Občas se zdá, že bod G přichází a zase mizí. Nejlepší způsob, jak ho hledat, je následující: položte ruku na vaginu, ohněte prsty a jimi jemně pátrejte po vnější stěně, stačí pár centimetrů od vchodu. Hodně štěstí!

  • Čas na prsa

    Autor: shutterstock
    Prsa jsou jednou z velice senzitivních zón na těle ženy. Neexistuje snad jediná, které by bylo nepříjemné, když se muž věnuje jejím vnadám. Nechte partnera, aby vám je masíroval, sál bradavky, hrál si s nimi mezi prsty či je bral do rukou, jako by se snažil je celé schovat. Vy si jen užívejte všechny pocity, které to ve vás vzbudí.

  • Nožka

    Autor: shutterstock
    Jednou z technik dráždění klitorisu může být tření o partnerovu nohu. Stačí, když v objetí zaklíníte jeho nohu mezi své a jemnými třecími pohyby po ní budete jezdit nahoru a dolů. Opatrně budete dráždit klitoris.

  • Změna řádu

    Autor: shutterstock
    Postupujete vždycky úplně stejně, co se vašich sexuálních hrátek týče? Zkuste změnu. Třeba místo prstů zkuste začít rovnou orálním uspokojováním nebo se zaměřte na jiné části těla, než kterým se běžně věnujete. Moment překvapení hned vyvolá nový sexuální náboj.

  • Zezadu

    Autor: Profimedia.cz
    Klekněte si před partnera na všechny čtyři, nohy přitom roztáhněte hodně doširoka a vyšpulte zadeček. Partner k vám přistoupí zezadu a poskytne vám orální uspokojení, při kterém vám může jemně masírovat hýždě, a pokud se vám to líbí, i stimulovat anální otvor.

Klíčová slova:  sex, orgasmus, erotika, technika, lesbičky, triky, rada
Diskuse ke článku
.