Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Opravdu jste jediná, která ještě nezkusila švédskou trojku?

  • 24. března 2016 | 06:00

    Není to lež. Švédská trojka absolutně vede v žebříčcích sexuálních fantazií. Není ovšem vždy snadné uskutečnit tuhle představu v reálném životě. Ti, kterým se to povedlo, se vesměs shodují v tom, že šlo o spontánní záležitost, kterou předem nikdo neplánoval. Že se vám to ještě vážně nestalo? To většině lidí. 

  • Studie prozradila

    Autor: shutterstock
    Vědci provedli studii na dvě stě sedmdesáti čtyřech heterosexuálních jedincích. Ukázalo se, že dvacet čtyři procent mužů a osm procent žen v životě již vyzkoušelo sex ve třech. Přitom vyzkoušet ji chtělo osmdesát jedna procent mužů a třicet jedna procent žen bylo také zvědavých. Nebránily by se takové zkušenosti. 

  • Zajímavost

    Autor: shutterstock
    Nejzajímavějším zjištěním celé studie bylo to, že muži chtěli dopředu znát tu třetí osobu, kdežto ženy většinou prohlašovaly, že to není důležité. Jedině v případě, že ony samy by byly tou třetí osobou, která by doplnila něčí postelové hrátky, bylo by pro ně důležité znát ty dva předem osobně.

  • Realita vs. fantazie

    Autor: profimedia.cz
    Sny většinou bývají hezčí než realita. Například pokud sníte o tom, že byste měla sex se dvěma muži najednou, možná stojí za to uvědomit si, že by nešlo jen o to, že vás budou oba hýčkat. Chtějí, stejně tak jako vy, abyste se jim věnovala, a pro vás to tím pádem znamená dvojitou námahu. Nebo pokud vás láká představa, že by se kromě vás s mužem ocitla v posteli ještě jedna žena, vězte, že skutečnost by vás mohla pěkně rozhodit. 

  • Nástrahy

    Švédská trojka
    Autor: shutterstock
    Musíte si také uvědomit všechny aspekty a dopady, které může vaše fantazie o sexu ve třech mít. Pokud se dáte dohromady s přáteli, může to navždy narušit vaše přátelství. Také si rozmyslete, jestli jste připravena vidět svého partnera s jinou ženou. Tento pohled totiž většina žen nerozdýchá. 

Klíčová slova:  sex, erotika, švédská trojka, fantazie, láska, vztahy
Diskuse ke článku
.