Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

5 věcí, které se můžete naučit z tantrického sexu

  • Tantrický sex je založen na filozofii, která propojuje všechny vaše smysly
    9. srpna 2014 | 15:00

    Když se řekne tantrický sex, pravděpodobně vám na mysl přijde jediná myšlenka a to hodiny a hodiny trvající milování. Ovšem tantrický sex není jen o sexuálním marathonu. Je to o meditaci a koncentraci jeden na druhého v mnohem intimnějších sférách, které vám pomůže prožít sex mnohem intenzivněji. Vybrali jsme pro vás pár věcí, které by vám mohli pomoci vylepšit váš dosavadní sexuální život.

  • Zbavte se očekávání


    Pokud se budete koncentrovat na to, jak si myslíte, že by měl sex vypadat a jak byste se měla cítit, jak dlouho by měl trvat, jakou pozici vyzkoušet a tak dále, tak vaše potěšení ze sexu nemůže přijít. Zbavte se proto všeho co jste viděla v televizi, přestaňte srovnávat a ponořte se plně jen do svých prožitků, uvidíte, že pocítíte změnu.
    Autor: shutterstock



  • Naučte se znát své tělo


    Čím lépe zná žena svoje tělo, tím více je sama na sebe naladěna a dokáže snáz navigovat svého partnera při sexu. Velkou součástí tantrického sexu je totiž objevování svého vlastního těla a objevování míst, která mají magický účinek na naše potěšení.
    Autor: shutterstock


  • Zpomalte


    Není vůbec nic špatného na tom, dát si občas vášnivou rychlovku, ale pokud si chcete sex opravu užít všemi smysly, přestaňte závodit a pěkně zpomalte. Všechno dělejte o padesát procent pomaleji, každý pohyb, každé pohlazení. Vypadá to nesmírně nudně, ale uvidíte, že pocit z každého pohybu najednou zaznamenáte a bude vysílat signály plné potěšení rovnou do vašeho mozku.
    Autor: shutterstock


  • Oči nechejte otevřené


    Možná vám to bude zezačátku připadat divné a pokud se budete nervózně hihňat, je to povoleno. Až se přehoupnete pře úvodní nervozitu, budete cítit mnohem silnější propojení než dřív, budete vzrušenější a pravděpodobně nebudete chápat, proč jste vlastně kdy dřív oči zavírala.
    Autor: shutterstock


  • Dýchejte


    Mnoho žen zadržuje dech během sexu, především v momentě, kdy přichází orgasmus. Problém je v tom, že to omezuje proudění krve a transport kyslíku do oblasti pánve, čímž se žena připravuje o mnohem silnější zážitek. Pravidelné a hluboké dýchání, pomůže vašemu soustředění a prodlouží prožitek. Rozproudí sexuální energii do celého těla.
    Autor: Shutterstock.com


Klíčová slova:  sex, láska a vztahy, tantrický sex
Diskuse ke článku
.