Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ženy touží po jiném penisu u milence a jiném u stálého partnera, prokázala studie

Není to až tak velikost, jako obvod, co je pro ženy, co se penisu týče, důležité
13. srpna 2014 | 15:00

O tom, zda velikost mužského přirození, je pro ženu důležitá nebo není, se vedou neustálé dohady a na toto téma bylo, provedeno již nespočet studií. Nyní ovšem proběhla zcela nová studie, která byla jako první prováděna s modely penisů vytištěnými v 3D tiskárně. Výsledky jsou docela zajímavé.


V rámci studie, ve které participovalo 41 žen, bylo vyrobeno 33 penisů, které měly různé velikosti a obvody. Nejmenší měl 10 cm a obvod 6 cm a největší měřil 22 cm a v obvodu 17 cm. Ženy poté vybíraly penis, po kterém touží u známosti na jednu noc a ten, který by chtěly vídat dennodenně u stálého partnera.

Pro známost na jednu noc si vybíraly penisy s o trochu větším obvodem než pro životního partnera, ale délka zůstávala v obou případech totožná. Nejvíce ženy preferovaly délku kolem 16,5 cm.

Autor: Shutterstock

Vagína má mnoho citlivých bodů, které jsou drážděny penisem a pokud má penis větší obvod, tlačí tak během sexu klitoris blíže k stěně vagíny a tím usnadňuje vzrušení a schopnost orgasmu, což ženy oceňují. Na druhou stranu moc dlouhý penis, může ženě způsobovat bolest.

Studie měla ještě další část, která bude pro mnohé muže mnohem pozitivnější. Především pro ty, kteří nejsou spokojeni se svou velikostí. Ženy dostaly jeden ze třiceti tří modelů na třicet vteřin, aby se s ním měly možnost pořádně seznámit, osahat si ho a prozkoumat. Poté ho vrátily a dostaly desetiminutový test, po uplynutí těchto deseti minut měly vybrat z řady třiceti tří ten, který měly možnost prozkoumat. Všechny ženy měly tendenci vybírat si o něco větší model, než ten, který držely v ruce. Z toho vyplývá, že ženy zkrátka vidí věci větší.