Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Muž a žena nabádali na ulici k sexu! Žena byla na roztrhání

Žena měla na svůj dotaz ohledně sexu rozhodně větší ohlasy
11. srpna 2014 | 14:59

Američan z Kalifornie, který se jmenuje Brian, obcházel nejprve v Americe a potom v Evropě postupně v každé zemi dva stě dívek a žen a přímo na ulici je žádal o sex. Reakce, které obdržel, byly velice pestré. Došlo i na fyzické násilí.


Když se stejným dokumentem vyrazil do ulice Ameriky, což bylo jen rok před jeho expedicí v Evropě, tak se mu, na všech jeho dvě stě nabídek sexu dostalo záporné odpovědi. To v Evropě si užil mnohem víc legrace. Odpovědi nebyly zdaleka tak jednoznačně záporné, dokonce u několika žen uspěl. Jiné se mu vysmály do tváře, nebo mu na tváři přistál pěkný políček či nápoj, který dotázaná držela v ruce.

„Většina dotazovaných reagovala pozitivně, to myslím pozitivně v tom smyslu, že nebyli agresivní nebo se necítili být uraženi nebo podobně, prostě mně slušně odmítli a bylo. Přesto jsem se setkal s neuvěřitelně pestrými reakcemi,“ přiznal Brian.

Podobný experiment se nakonec rozhodla udělat i dívka, možná vás to překvapí, možná ne, ale padesát procent dotázaných mužů, bylo ochotno okamžitě s dívkou odejít a mít s ní sexuální poměr. Těžko říct, co z tohoto sociálního experimentu usuzovat, jestli jsou v Americe samí puritání nebo se jen víc bojí. Je to tak snadné odtáhnout si muže na sex během jedné minuty? Zřejmě ano!