Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zlomené srdce vyléčeno během dvou hodin! Jak je to možné?

Zlomené srdce se může hojit pěkně dlouho! Teď je tu nová, radikální metoda léčby
2. července 2014 | 06:00

Většinou to přijde jako blesk z čistého nebe. Vztah, který budujete tolik let, se najednou složí jako domeček z karet a vám zbudou pouze oči pro pláč a zlomené srdce. Podle toho jaká jste povaha, se vám podaří využít čas ve svůj prospěch a rychle se ze všeho oklepat. Ovšem jsou i tací, kterým to trvá třeba několik let. Pro takové případy je tu řešení.


V Anglii se nyní rozmohla hypnoterapie, jako řešení všemožných návykových problémů, jakými je třeba kouření, nebo závislost na drogách, přejídání. Nyní se také tisíce žen obrací na tuto metodu s tím, že potřebují pomoci od svého srdcebolu. Tato metoda je tak atraktivní právě proto, že slibuje rychlé a efektivní účinky oproti běžným psychoterapiím.

Od dob, kdy byla hypnóza především cirkusovou atrakcí, se věci značně změnily. Moderní hypnóza totiž používá kombinaci konzultací a kognitivně behaviorální terapie. Během sezení se specialistou je klient pomocí relaxačních technik, jako jsou dýchací cvičení nebo vizualizace, přiveden do transu.

Autor: shutterstock


V tomto stavu, může změnit své negativní myšlenky a pocity. Během seance, která prý trvá asi dvě hodinky, se tak člověk zbaví veškerých tísnivých pocitů a překonání emotivně stresujících a namáhavých situací, je tak během pár hodin zcela vyřešeno. Pacientky popisují, že se po absolvování hypnoterapie, cítí jako znovuzrozené.

Samozřejmě, je vždy dobré obracet se na profesionála a rozhodně se nesvěřovat do rukou žádných šarlatánů. Přeci jen je to váš mozek, do kterého se v tomto stavu dá implantovat spousta nebezpečných věcí. Takže spoléhejte na doporučení a rozhodně si raději připlaťte.