Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vzrušující sex ve sprše: 5 pozic, při kterých si to užijete nejvíc

  • Užijte si sex za vzrušujícího doprovodu vody.
    7. ledna 2014 | 16:00

    Milujete se s partnerem jen v ložnici a ještě u toho zhasínáte? Pak se nedivte, že je váš sexuální život stereotypní. Co takhle vlézt mu večer do koupelny a nažhavit ho ve vodní lázni. Máme pro vás 5 tipů, jak si to v koupelně pořádně užít.

  • Ruce vzhůru


    sex ve sprše
    Autor: Shutterstock.com
    Vlezte si se svým drahým do sprchy a otočte se čelem ke zdi, jako by vás zrovna zatýkal. Dlaněmi se nad hlavou opřete o zeď,  nohy mírně rozkročte a vyšpulte zadeček, aby do vás mohl váš fešák pohodlně vstoupit zezadu. Když vás navíc bude jednou rukou držet za bok a druhou dráždit zepředu, dosáhnete opravdové slasti.

  • Nakročte si na to


    Sex ve vodě
    Autor: Shutterstock.com
    K jednomu z největších sexuálních zážitků z koupelny budete potřebovat vanu. Zvedněte nohu tak, abyste si mohla chodidlo opřít o okraj vany a zároveň abyste se svému partnerovi pěkně otevřela. Důležité je, abyste se v této pozici mohla pro větší stabilitu opřít rukou o zeď a pak už je jen na vás, jestli k vám přistoupí zepředu a u společného vyvrcholení se vám bude dívat do očí nebo naopak zezadu, jako neznámý milovník.

  • Posaďte se na něj


    sex
    Autor: Shutterstock.com
    Je jedno jestli si budete užívat ve vaně nebo ve sprchovém koutě, hlavní je, aby se váš drahý měl kam posadit. Nechte svého drahého, aby si sedl s nataženýma nohama a vy si nasedněte na něj. V této poloze si můžete regulovat hloubku do jaké vás pronikne a když mu navíc dáte do ruky sprchu, aby vám během sexu jemným proudem masíroval zadeček, prsa a bříško, budete doslova v sedmém nebi.

  • Orální uspokojení


    sex v koupelně
    Autor: Shutterstock.com
    V koupelně jsou možnosti sexuálního vyžití mnohem větší než v ložnici a tak není důvod, proč se právě tady nepustit do orálního sexu, když jste navíc oba krásně vymydlení. Posaďte se na okraj vany a partnera nechte, ať si sedne před vás do vany. Můžete nechat vodu napuštěnou a přidat vonné oleje nebo pěnu, bude pak velice příjemné a vzrušující, když vás během laskání jazykem polaská také vlhkými doteky. A až budete slastně ukojena, postačí jen sklouznout do vany k němu a pokračovat ve vodní lázni. Stejnou službičku pak můžete dopřát vy jemu.

  • Předveďte mu žhavé divadlo


    sex v koupelně
    Autor: Shutterstock.com
    Nic nesvádí k laskání tolik jako proudící horká voda. Vezměte proto partnera s sebou do sprchy a tam mu předveďte, jak to máte ráda. Nechte vodu stékat po svém těle a začněte se prsty dotýkat svého těla všude tam, kde to máte ráda. Pak vezměte jeho ruku a naveďte ho na místa, která chcete polaskat. Zatímco on se bude svým prstokladem věnovat vám, vy si vezměte do práce jeho penis a najeďte na společný rytmus. Dokonalá ruční dvojhra vás dovede na pokraj blaženosti.

Klíčová slova:  sex, sex ve vodě, sex ve sprše, vztahy, láska
Diskuse ke článku
.