Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nový trend: Omlazení vagíny! Výrazně zlepšuje sexuální život

Toužíte po mladších a pružnějších intimních partiích? Dnes žádný problém.
30. června 2014 | 06:00

Po botoxu, omlazení vlastní krví, a plastice nosu objevily Češky další vymoženost. Nechávají si omladit vagínu.

„Mám ji moc velkou, vytahanou a už není tak sexy,“ vysvětluje třiatřicetiletá Markéta, maminka dvouletého Matyáše, která se rozhodla nechat si bez skalpelu „pomoct“ ke krásné vagíně.

„Se svými intimními partiemi jsem měla po porodu potíže, a tak když se objevila možnost neinvazivního zákroku, rozhodla jsem se ho vyzkoušet. Ošetření bylo k mému překvapení naprosto bezbolestné a v žádném případě nepříjemné. Výsledek byl vidět hned po zákroku a s každým dalším ošetřením se zlepšoval,“ popsala své pocity maminka, která tvrdí, že jediné, co cítíte, je jako byste si na intimní partie přiložila teplý froté ručník.

Boj za lepší sex

Celá akce trvá necelých třicet minut a lékaři ji doporučují zopakovat čtyřikrát. Ale co si budeme namlouvat, omladit se na tak choulostivých místech, se málokterá z nás rozhodne jen kvůli tomu, že nám při pohledu do zrcadla nepřipadají dost fešné. „Výsledný efekt není jen estetický, ale odráží se i ve zvýšeném sebevědomí pacientek a lepším vnímáním sexuálního prožitku. Intenzivní lokální ohřev poševního vchodu zlepšuje průtok krve a stimuluje nervová zakončení, čímž výrazně a dlouhodobě zlepšuje sexuální satisfakci,“ vysvětluje gynekoložka Zuzana Fučíková.

intimní partie
Autor: Shutterstock.com
Spokojenost na obou stranách

S výsledkem omlazení je spokojená nejen Markéta, která ho podstoupila, ale i její manžel. „Od té doby jsou pro mne zážitky z milování mnohem intenzivnější a partner je vysloveně nadšený“, tvrdí mladá žena. Nakonec představa lepšího sexuálního života žene do ordinací čím dál víc žen. „Jsem vdaná třináct let a mám dvě děti, tak omlazení vyzkouším. Doufám, že to manžela víc rozvášní,“ přiznává třiačtyřicetiletá žena, která se na zákrok objednala.

Můžete si o tom myslet, co chcete, ale vypadá to, že se snažíme najít tisíc způsobů, jak být spokojená sama se sebou (včetně nejintimnějších mít) a na tom nic špatného není. Zvlášť když nejde o žádné drastické metody. V každém případě na to musíte mít peníze. Jedno ošetření přístrojem Protégé INTIMA stojí od tří tisíc korun a v momentálně ho nabízí jen tři odborná pracoviště.

Autor: MAJ