Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

5 pravidel sexu s kamarádem

¨Sex s kamarádem může být velice příjemný, Má ale svá rizika
13. března 2013 | 07:00

Nevyšel vám poslední vztah nebo se prostě jen nechcete vázat? Vaše sexuální touhy můžete uspokojit se svým kamarádem. Ale pozor, tenhle vztah bude hodně na hraně a je těžké jej vybalancovat tak, abyste byli oba dva spokojení.

Kamarád taky rád

Než se vůbec do takového dobrodružství pustíte, ujasněte si, jestli budete schopni nejen spolu sdílet lože, ale také sexuální hrátky ukončit a nadále být přáteli. Takový vztah totiž nejde udržet, pokud jeden z partnerů touží jen po tělesném vybití se a druhý ve skrytu duše doufá ve vážnější vztah.

Sex jako priorita

Sex s kamarádem není jen tak, když už se pustíte do takového vztahu, musí to mezi vámi jiskřit a musíte si být ochotni vyhovět v sexuálních touhách. Řekněte si navzájem, co chcete, vyzkoušejte nové polohy a nestyďte se poznávat nepoznané, základem je totiž pořádně si užít.

Orální sex
Autor: profimedia.cz
Svůj „vztah“ nikde nevytrubujte

Nezapomínejte, že spolu nechodíte, jen si „vypomáháte“, proto nikde o vašem vztahu nemluvte, nesvěřujte se kamarádkám, co nového jste v posteli zkoušeli a už vůbec si tyto hrátky nedokumentujte. To samé ale také vyžadujte od něj.

Nekomplikujte to

Sice je to váš kamarád, ale pokud jste se ho rozhodla pozvat do ložnice, vyhýbejte se příliš osobní konverzaci. Nevídejte se více, než vyžaduje váš sexuální apetit. Do kina vyrazte raději s kamarádkou a jemu jen večer napište výmluvnou krátkou sms, že na něj máte chuť.

Už nemusíte hloubat, jak zpestřit váš sexuální život! My to totiž víme a rádi vám poradíme
Autor: Shutterstock.com
Nepřespávejte u sebe

Po žhavých chvilkách se z jeho bytu vytraťte nebo jeho pošlete domů. Vyhněte se společným večeřím, natož snídaním. Každý máte přeci svůj život.