Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Daniel Nekonečný: Ženy je potřeba se dotýkat - nejen na bodu G!

11. března 2013 | 10:30

Známý zpěvák, tanečník a šoumen je pověstný nejen svým životním optimismem, ale především láskyplným vztahem k ženám. Kdyby zjistil, že je jeho žena snů nešťastná nebo se nudí, položil by prý život za to, aby se to okamžitě změnilo. Čím vším ho ženy motivují a co na nich zbožňuje?

Jaký je váš ideál ženské krásy?

Přirozenost a ženskost. Je jedno, jestli je žena blondýnka, brunetka, černoška, Češka anebo Moravanka, štíhlá či kyprá. Každá žena je ideální velvyslankyní bohyně krásy Afrodity, která se zrodila z mořské pěny na Kypru. Tudíž může být i kyprá a přitom nááááádherrrrrná!

Jaká žena by u vás rozhodně neměla šanci?

Všechny mají u mě šanci! V každé ženě dřímá a je ukryta bohyně hodná uctívání. Jde jen o to dotknout se toho správného bodu, aby rozkvetla. A tím nemyslím jen bod G, ale celou abecedu bodů ukrývající rozkoše a slasti života.

Co na ženách obdivujete?

Vše! Jejich duši, jakýkoliv záchvěv vášně, pestrý rejstřík emocí. Na ženách zkrátka zbožňuji a obdivuji vše od nejjemnějšího detailu až po celek.

Vzal byste na pustý ostrov ženu, nebo kamaráda?

Samozřejmě, že ženu! Divoký prales na ostrově je jako stvořený pro odhalování nejhlubších tajů a mysterii kámasútry. A liduprázdné pobřeží, pláže a tyrkysové laguny svádí k tantrickým nekonečným láskyplným hrrrrrám…

Jakou větu byste od ženy nechtěl nikdy slyšet?

Že je smutná, nešťastná nebo že se nudí. V tu chvíli bych se rozkrájel a položil život za to, aby se to okamžitě změnilo! Odstartoval bych gejzír nejrafinovanějších životních rozkoší a slastí.

Rozbouřil bych moře pohody a tak jako Prometheus uloupil Bohům oheň, já bych jim uloupil osvěžující elixír nekonečného štěstí a uhasil s ním žízeň mojí bohyně…

Autor: dit
Video se připravuje ...