Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Anální sex: Už to není tabu!

Vyzkoušejte něco nového a vzrušujícícho! Anální sex už není jen výhradou homosexuálů. Právě naopak!
5. prosince 2012 | 06:00

O sexu mluví všichni, ale už jste někdy s někým probrali anální sex? Mnoho párů ho praktikuje, a jsou nadšení! Máte i vy v plánu ho vyzkoušet? Pak pro vás máme několik užitečných rad!

1. Příprava je klíčem k úspěchu

První věc, na kterou byste měla myslet je, že jste dostatečně vyprázdněná. Pokud s tím máte problém, pak si stačí po ránu dát třeba dva až tři šálky kávy s mlékem. Také nezapomeňte na důkladnou koupel, nebo sprchu. Teprve potom totiž bude váš zážitek daleko příjemnější!

2.  Uvolněte se

Musíte se hlavně uvolnit a to především vaše svaly. Pokud totiž budete dostatečně relaxovaná, teprve pak pro vás bude anální sex opravdu skvělým požitkem. Pokud vás partner začne na onom místě dráždit, olizovat, či sát, vyplatí se vám opět bod 1! A hlavně: Kdo ten maže, ten jede!

3. Jako na trůnu

Pokud máte obavy, že by vás anální sex mohl bolet, nebo že by vám partner mohl nějak ublížit, vezměte iniciativu do vlastních rukou. Nasedněte na partnera a sama si udávejte hloubku a rychlost sexu. Samozřejmě povzbuďte partnera, aby vám stimuloval klitoris.

Chcete vyzkoušet anální sex?
69,2%
30,8%
Děkujeme za Váš hlas!
1150 hlasů
512 hlasů

4. Hračky

Anální hračky jsou dobré ze dvou důvodů. První: Naučí vás se pořádně uvolnit svaly, čímž vás přivede do orgastické extáze.

Vyzkoušejte něco nového a vzrušujícícho! Anální sex už není jen výhradou homosexuálů. Právě naopak!
Autor: Profimedia.cz

Druhý: Jsou skvělým způsobem, jak ukázat a představit pocity, vzrušení a potěšení, které tento styk poskytuje.

5. Anální korálky a vibrátory

Pokud chcete s análním sexem experimentovat oba dva, pořiďte si anální kuličky. Ty totiž v konečníku vašeho partnera budou stimulovat prostatu, především protože se pohybují.

Anální vibrátory jsou motorem, jak nastartovat a vzrušit vaše nervová zakončení k extrémně příjemnému požitku! Tak hodně štěstí!

Autor: ema