Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Nažhavte si ho! 6 tipů pro vášnivou předehru

Chcete zažít sex, na který budete ještě dlouho vzpomínat? Pak začněte předehrou!
22. ledna 2013 | 10:00

Milování bez předehry je jako Mojito bez rumu. Není to špatné, ale nijak nás to nenadchne. Proč si tedy neužít vášnivý sex se vším všudy? Inspirujte se našimi tipy a prožijte maximální rozkoš!

Rozpalte ho polibky

Poškádlete ho jazykem

Ukažte mu, že se svým jazýčkem dokážete zázraky. Nejdříve mu jím jen zlehka přejíždějte po rtech a kolem nich. To zjitří jeho smysly a bude chtít víc. Začněte mu sát nebo jemně okusovat ret. Sát můžete i špičku jazyka. Pak mu vklouzněte mezi pootevřené rty, a nechte své jazyky vzájemně se proplétat. Postupujte hlouběji, dotýkejte se a "hlaďte" i další vnitřní části úst.

Ledový polibek

Vyndejte z mrazáku pár kostek ledu, jednu si vložte mezi rty a pomocí svých úst jí přejíždějte po celém partnerově těle. Kontrast ledové hmoty a jeho teplé kůže ho rozpálí doslova "doběla".

Orální sex
Autor: profimedia.cz
Pro intenzívnější orál

Kouzelná masáž

Během orálního sexu mu jednou rukou kruhovými pohyby masírujte hráz - malou plochu kůže mezi jeho varlaty a konečníkem. Když budete cítit, že se jeho orgasmus blíží, pozvolna tlak zesilujte. Přivedete ho doslova do ráje.

Francouzský stisk

Sání je technikou orálního sexu, kterou muži milují. A když zkombinujete sání s lízáním, zažijí doslova nebe na zemi. Vezměte do úst větší část jeho penisu, přejíždějte po něm jazykem a občas polkněte. Tahle metoda vyvolává příjemné pocity kolem dříku penisu ("hráze" táhnoucí se na spodní straně penisu od jeho kořene až po uzdičku) a tlak zadní strany úst působí dobře na citlivý žalud.

Zapojte do předehry své nohy.
Autor: Shutterstock.com
Zapojte končetiny

Roztančete ruce

Jednou rukou mu palcem a ukazováčkem stiskněte penis u kořene a prsty druhé ruky jemně uchopte žalud. Teď si představte, že potřebujete otevřít láhev, která má korkovou zátku. Napodobte ten pohyb! Krouživými pohyby ve směru a pak proti směru hodinových ručiček jemně a procítěně masírujte žalud. Zrychlujte, dokud nedosáhne vrcholu.

Vyzkoušejte práci nohou

Zapomeňte na "ruční práci" pod stolem. Místo toho nechte své nohy, ať mu ukážou, co umí. Přejíždějte prsty a chodidlem nahoru a dolů po jeho "chloubě", sem tam ji obkružte. Vaše dotyky budou daleko jemnější, než když použijete ruku, ale pocity, které v něm vzbudí, budou daleko intenzivnější.