Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejpeprnější příběhy čtenářek: Pšouk při žádosti o ruku!

Tak to je síla! Trapné momenty, které nám poslaly naše čtenářky, doopravdy stojí za to...
29. listopadu 2012 | 06:00

Co nejhoršího se vám může stát v posteli? Naše čtenářky nám poslaly několik opravdu peprných příběhů. Jen po jejich přečtění jsme byly červené jako raci!

To nic, to jen větříček!

Když jsme se s mým mužem seznámili, jeli jsme s kamarády na dovolenou. U moře jsme se cpali exotickým ovocem, mořskými plody a tak nebylo divu, že mi brzy bylo špatně od žaludku a v břiše mi to tak nějak všelijak vřelo.

Předposlední večer jsem měla velké bolesti, protože jsem si už pár dní nemohla dojít na záchod. Nicméně nechtěla jsem kazit večer a proto jsem šla s mužem do vířivky a pak jsme vešli do našeho pokoje, který byl vyzdoben svíčkami a postel byla poházená lístky růží.

Ve chvíli, kdy mě můj muž požádal o ruku už jsem to nevydržela. Moje střeva zapracovaly a když Honza poklekl, prdla jsem si tak extrémně, že to muselo být slyšet i za oceánem. O vůni ani nemluvím. Začala jsem hystericky plakat a utekla jsem do koupelny.

Můj muž se zachoval jako opravdový kavalír. Zachoval vážnou tvář, nesmál se, jen mě hodinu a půl prosil u zamčených dveří, ať otevřu, že mě bude milovat pořád stejně a že je to přece lidské. Noc jsem strávila na záchodě. Ovšem s nádherným blyštivým prstýnkem na ruce!

Marika, 34 let

Trapas s pouty

Můj přítel mě po půl roce vztahu hodlal představit svým rodičům. Od přírody nejsem příliš velký trémista a ani nejsem stydlivá, takže jsem s výletem na Vysočinu ráda a upřímně souhlasila.

Cestu jsme si užili, seznámení proběhlo taky v pohodě a před večeří jsme se rozhodli vyrazit na krátký výlet. Když jsme se prošli a vrátili se zpátky do domu, v kuchyni už voněla pečínka. Rozhodli jsme se ještě před večeří si trošku zařádit.

Michalův otec byl policista v důchodu a Michal vylovil s nadšením malého kluka zpod postele pouta a rychle, ale vášnivě jsme se pomilovali. Připoutaná k posteli jsem si vychutnala skvělý orgasmus a společně jsme se po vydatném sexu těšili na jídlo. Ale OUHA!

Pouta se zasekla, pak jsme v nich zlomili klíč a ani za nic jsme s tím nemohli nic dělat. Když nás Michalova maminka už potřetí volala ke stolu, musel rdící se Michal s pravdou ven. Absolutně šokovaní rodiče i s babičkou (!) se na mě šli podívat, stará paní se pokřižovala a museli jsme zavolat hasiče.

I přes všechny tyto události jsme ale náš vztah neupevnili. Už jsem se nemohla na Vysočinu ani na Michala nikdy podívat. Představa, že bychom se museli s jeho rodinou stýkat mě děsila a celý vztah tím zničila. Dnes už jsem vdaná a jiné, než klasické sexuální praktiky, mě zaručeně nelákají!

Jana, 28 let

Autor: ema