Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Sex, jaký jste nezažili? Drážděte mu prostatu!

Chcete ho rozpálit? Stačí najít ta správná místa.
14. prosince 2012 | 15:00

Toužíte rozpálit partnera do nepříčetnosti a udělat z něj v posteli tyranosaura? Soustřeďte se na dvanáct erotogenních bodů na jeho těle. Zblázní se z vás!

Na lidském těle existuje spousta citlivých míst. My vám ale poradíme, na která se máte před milováním i při něm nejvíc soustředit, abyste partnera neskutečně nažhavila.

Prostata

To je stoprocentní trefa do černého, která nastartuje i hodně uondaného nebo méně potentního mužského.

Prsty si natřete lubrikačním gelem nebo voňavým olejíčkem a jemně mu jeden zasuňte do konečníku. Po několika centimetrech nemůžete minout prostatu. Jemně mu ji začněte hladit. Tato technika je stará tisíce let a dokáže zázraky!

...
Autor: profimedia.cz

Oblast kolem konečníku

Jemně ji třete a olizujte. Je to způsob, jak muže dostanete do varu prakticky ve vteřinách. Obecně platí, že dráždění kolem análu vyžaduje kromě touhy i ohleduplnost, citlivost i dodržování hygieny.

Spodní strana žaludu a varlat

Hlazení a projíždění jazykem po těchto částech těla muži milují.

Bradavky

Muži je mají citlivé stejně jako ženy. Někteří upřednostňují jemné kousání, jiní mačkání a tření, další jen jemné hlazení. Výsledek je ale zaručený v každém případě.

Rty a jazyk

Indky, které prý patří v sexu mezi největší umělkyně, partnerům svým jazykem jemně olizují rty a potom jen špičku jejich jazyka. Muži z toho šílí.

Uši
...
Autor: Shutterstock

Jazykem mu nejdřív olizujte boltce, pak mu jím vklouzněte do ucha.

Břicho

Začnete nejdřív prsty: jezděte mu kolem pupku, občas sjeďte až k intimním partiím. Pak použijte jazyk.

Oční víčka

Požádejte partnera, ať zavře oči. Jazykem mu začnete přejíždět po víčkách od středu k okrajům.

Stehna

Muži milují, když je hladíme po vnitřních stranách stehen, od kolenou pokračujeme výš. Když to chcete hodně gradovat, tak ho takhle hlaďte vždy až k pohlaví, ale nedotkněte se ho.

Sjeďte zase zpátky ke kolenům a zase nahoru. Zopakujte několikrát – věřte, že mockrát to partner nevydrží a bude chtít „začít“.

Nos

Málo lidí si uvědomuje, jak moc dokáže sexuálně vydráždit olizování hrany nosu partnera a tření nosů o sebe. Vyzkoušejte to.

Kříže

V této části zad najděte bod, v němž se setkává křížová kost a bederní klouby. Chvíli jej masírujte a drážděte jazykem. Výsledek je ohromný!

Dlaně

I ty jsou prý zaručenou erotogenní zónou. Je v nich až čtyřicet tisíc nervových zakončení. Splétání prstů a tření nebo olizování dlaní je podle mnohých bomba.

Autor: sil