Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Tipy na dárky pro celou rodinu. Užijte si Vánoce ve zdraví s MOVit Energy

21. listopadu 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Přemýšlíte, co letos koupit k Vánocům? Chtěli byste něco originálního, co nejen potěší, ale i prospěje zdraví? Pak je náš článek přesně pro vás.  Vybrali jsme 4 osvědčené a oblíbené produkty, které budou skvělým dárkem pod vánočním stromečkem, a které nyní můžete zakoupit ve výhodném dárkovém dvojbalení.

Vybrané doplňky stravy jsou velmi dobře vstřebatelné a s vysokým obsahem účinných látek, takže s nimi rozhodně neuděláte chybu.

Autor: MOVit Energy s.r.o.

Dárkové balení Mořský Kolagen Beauty Plus + Kyselina hyaluronová 90 + 90 tbl. 

Snad každá žena ráda pečuje o svoji pleť a celkový vzhled. Kolagen je v tomto ohledu zásadní. S přibývajícím věkem postupně ubývá, proto doplněk pomůže při akutních problémech (vrásky, padající vlasy) ale i prevenci. 

Obsahuje 1000 mg 100 % přírodního hydrolyzovaného kolagenu typu I, který zajišťuje pevnost a pružnost pokožky. Účinek je pak umocněný o kyselinu hyaluronovou 25 mg, která kůži vyživuje a omlazuje.

Dárkové balení MOVit Kyselina hyaluronová + Biotin PREMIUM 60 + 60 tobolek

Kyselina hyaluronová je doslova přírodním elixírem pro mladistvý vzhled. Váže na sebe obrovské množství vody a tím hydratuje pokožku, dodává jí pružnost a výživu zevnitř.

V kombinaci s biotinem, který má zásadní vliv na kvalitu a lesk vlasů nebo pevnost nehtů, nemůžete pro svůj zevnějšek udělat lépe.

Dárkový box MOVit Dr. Booster 60 + 60 tablet 

Máte doma studenta či sportovce? Nebo manžela, který si ráno bez kafe neumí ani představit? Pak MOVit Dr. Booster bude skvělým dárkem. 

Jedná se o unikátní český doplněk stravy s originálním složením a dlouhodobým účinkem. Obsahuje přírodní stimulanty (kofein, taurin) a rostlinné extrakty pro podporu mozkové činnosti, soustředění, energie a vitality.

Dárkové balení Mega Detox Ostropestřec + Kurkumin FORTE 60 + 60 kapslí

Ostropestřec je vysoce účinnou bylinou pro vyplavení toxinů a očistu jater. Jeho aktivní látka silymarin regeneruje jaterní buňky a zmírňuje poškození. 

Kurkumin pak jako silný antioxidant redukuje záněty a zlepšuje trávení. Jejich kombinace (200 mg silymarinu a 300 mg kurkuminu) zajišťuje maximum pro efektivní detox.

Zaujal vás některý z našich vánočních balíčků? Zakoupit je můžete na stránkách  drmax.cz.

Udělejte o letošních Vánocích něco pro zdraví sebe i svých blízkých!