Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vánoční tip: Nezapomeňte si letos splnit i svoje přání

13. listopadu 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Všechny důvěrně známe ten předvánoční shon. Vymyslet, jakými dárky potěšíme rodinu a přátele, pečlivě naklidit a vyzdobit domov, napéct hromady cukroví, úhledně zabalit dárky, připravit nezapomenutelný Štědrý večer a nakonec ještě s úsměvem na rtech objet celé příbuzenstvo. Dámy, nechcete to letos zkusit trochu jinak?

Každý si zaslouží splnit si svá nejtajnější přání

Kdybychom měli vyslyšet každého, kdo na otázku „Co si přeješ pod stromeček“ odpoví „Já přeci nic nepotřebuji“, bylo by v obchodech během adventu o tolik méně shonu. Ale ruku na srdce, opravdu je poslechnete? Odpověď samozřejmě známe. A jestliže neodbudete své blízké, proč byste měla odbýt sebe? Zkuste se letos na chvíli v tom shonu zastavit, nadechnout se a rozmyslet si, jaké je to vaše opravdové přání?Nechybí k jeho splnění jen malý krůček? Třeba zjistíte, že ho najednou máte na dosah ruky.

Inspirujte se třeba Lubošem (Martinem Hoffmanem) ve vánočním spotu od Vodafonu. Ten se totiž rozhodne vyslovit své opravdové přání nahlas, a co se stane potom, vás překvapí.

Vánoční přání se mohou splnit všem dětem bez rozdílu

Přání našich dětí pro nás vždycky budou na prvním místě. Jejich radost je přece i naší radostí a Vánoce jsou doba, kdy štěstí zažíváme intenzivněji. Jsou však i děti, kterým letos rodiče nemohou splnit jejich přání, protože se ocitli v nelehké životní situaci. Zkuste letos najít v adventním čase ten pravý duchovní význam Vánoc. Jestliže opravdu nevíte, co si přát pro sebe, nebo prostě jen rádi pomáháte, na Vánočním stromu přání na webu Vánoční strom přání - Fashion Charity Shop najdete přání Ježíškovi, která můžete dětem rodičů samoživitelů splnit a vykouzlit i jim nezapomenutelné Vánoce.

Žádné přání není dost velké, aby se nedalo splnit

Chcete se proletět balónem, žít u moře, naučit se hrát na klavír nebo si jen koupit nové šaty? Žádné přání není ani příliš přízemní, ani nesplnitelné. Třeba jen chcete na pár dní pověsit každodenní rutinu na hřebík a zažít nějaké dobrodružství. I kdyby to mělo být prostřednictvím chytré obrazovky. V takovém případě pro vás máme malý tip. Vodafone vám dá k Vánocům špičková zařízení se slevou až 5 000 korun. To je ten pravý čas odměnit se novým telefonem, televizí nebo PlayStationem. I mámy si přece zaslouží to nejlepší.

Nebojte se říci svá přání nahlas! V prosinci navíc můžete díky Vodafonu poslat své tajné přání pomocí moderních technologií tam, kde se může stát realitou. Ať už bude scénář vašich letošních Vánoc jakýkoli, přejeme vám, aby byly hlavně plné pohody, lásky a splněných přání. Tak šťastné… a splněné!