Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Rozmazlujte se: V nejnovějším Blesku pro ženy najdete slevové kupóny v hodnotě 3000 korun!

Fotografie
30. září 2019 | 10:00

Máte pocit, že s podzimem skončila i vaše letní nálada a místo radosti vás čeká už jen stres v práci a pošmourná nálada související s počasím? Právě proto jsme pro vás ve spolupráci s různými značkami připravili slevové kupóny, abyste si mohli udělat alespoň drobnou (nebo i větší) radost. Najdete je v nejnovějším čísle magazínu Blesk pro ženy! Na co se můžete těšit?

Toužíte po novém fénu, žehličce, nebo kávavovaru? Hodil by se vám nový doplněk do bytu, nebo raději relaxace u dobré knížky či pod rukama zkušeného maséra? Nejen to, ale mnohem více naleznete v nabídce slevových kupónů Blesku pro ženy.

Z čeho můžete vybírat?

V knihkupectví Luxor vás čeká sleva 100 korun při nákupu nad 500 korun a relaxovat můžete také díky obrazům malování podle čísel, na které naleznete kupon v hodnotě 400 korun. Milovnice módy a kosmetiky můžou využít slevu 200 korun v internetovém obchodě s oblečením a doplňky ZOOT, nebo 100 korun v e-shopu značky Oriflame.

Praktičtější duše zase ocení slevu 500 korun na nákup malých domácích spotřebičů v Datartu nebo slevu 200 korun v obchodních domech XXXLutz. A pro ty, co se opravdu chtějí nechat rozmazlovat, máme 300 korun slevu na thajské masáže v salonech Tawan a slevu 1200 korun na nákup kávovaru Tchibo Cafissimo mini.

Navíc si, nebo svým blízkým, můžete předplatit časopisy jako Maminka, Dieta, FOOD, MojePsychologie a mnoho dalších s 30% slevou!

Nejnovější číslo magazínu Blesk pro ženy koupíte právě teď na všech novinových stáncích za pouhých 15 korun, nebo jednoduše objednáte ZDE >>>

Autor: red