Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Podzimní trendy podle týdnů módy: Tohle vynesly nejstylovější ženy!

29. září 2019 | 06:00

Modely, které vidíte na přehlídkách, předpovídají, co se bude nosit další sezonu, ale právě návštěvníci týdnů módy ukazují, co nosit aktuálně. Našly jsme osm hlavních trendů podzimu, které oblékly opravdové znalkyně módy. Který trend se stane vaším oblíbeným?

Každou podzimní sezonu se těšíme na nové vzory, po záplavě květin jde o příjemnou pauzu v podobě kostek, kterých se nemůžeme nabažit. Najdete je na všech možných kouscích oblečení i na doplňcích. Na těch letos najdete i krokodýlí vzor, který působí luxusně. Stylové ženy ho letos vynesly zejména na kozačkách, ke kterým se toto období opět vrací.

Mezi doplňky budou vévodit i opasky ve všech možných provedeních. Přepásejte s nimi šaty, svetry i kabáty, hlavně dbejte na to, aby byly výrazné. Stejně výrazný je i další trend, a to kůže. Tentokrát nebude faux pas, když ji obléknete od hlavy až k patě. Ke koženým šatům klidně obujte vysoké kozačky a přes šaty ještě oblečte kožený kabát. Budete za hvězdu.

Kostky a vysoké kozačky
Autor: profimedia.cz

Pokud si netroufáte a vaše něžná duše celokožený outfit neskousne, určitě vás potěší to, že se nosí volánky. A pozor, sluší každé postavě! Stačí vědět, které partie nechcete zvýrazňovat. Máte větší poprsí? Zapomeňte na volánky v této oblasti. Jednoduché, že? Mnoho žen pak obléklo průsvitné materiály, se kterými se dá opravdu si vyhrát. Pod průsvitným topem vynikne třeba luxusní krajková podprsenka.

Pokud milujete kabátky, určitě si letos musíte pořídit opravdu dlouhý trenčkot. Klidně až na zem. Ochrání vás před nepříznivým počasím, a navíc se pod něj dá perfektně vrstvit. A poslední trend potěší milovnice retra. Návrat sedmdesátek přináší semiš, zemité barvy, vysoko posazený pas, široké nohavice i opasky.

Dlouhé kabáty a průsvitné materiály
Autor: profimedia.cz

Prohlédněte si, jaké trendy kousky si oblékly ženy, které navštívily týdny módy:

Autor: Markéta Luštincová