Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Šaty, které musíte mít na podzim: Tady je 6 největších trendů

23. září 2019 | 06:00

Nevíme, jaké nás čeká počasí, protože babí léto může skončit z minuty na minutu. Co ale jisté je, jsou trendy, které budete tento podzim milovat! Tentokrát se zaměříme na šaty. Našly jsme pro vás šest hlavních trendů této sezony a také ty nejlepší kousky, které seženete v obchodech!

Na začátek podzimu se hodí barevné modely v bohémském stylu. 70. léta letos ovládnou nejen šaty. Uvolněné střihy s výšivkami a hravým patchworkem vás naladí na poslední teplé dny. V těch chladnějších se pak vaší nejlepší přítelkyní stane kůže. Kožené šaty letos opravdu pofrčí a out nebude ani obléknout se do kůže od hlavy až k patě. Stejné to bude i s béžovou barvou, proč si tedy rovnou nepořídit krásné béžové šaty? Letos zazáříte v těch pletených.

Další kousky jsou o detailech. Vybrat si můžete šaty s výrazným vázáním u krku, které necháte splývat nebo ho uvážete do velké mašle. Přehlédnout nepůjdou ani šaty s potiskem růží, které jsou letos snad v úplně každém obchodě. Milovníci retra si také přijdou na své. Užít si mohou nadýchané balonové rukávy, které jsou v obchodech trochu jemnější a méně výrazné oproti přehlídkám a modelům, které vynesly ženy navštěvující týdny módy. 

Kde koupíte ty nejkrásnější šaty této sezony? Nahlédněte do naší fotogalerie:

Autor: Markéta Luštincová