Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Troje boty, které vám na podzim stačí! Máte je ve svém botníku?

18. září 2019 | 06:00

Jste jedna z těch žen, které nerady řeší, co se právě nosí, a mají raději stálý šatník složený z kousků, na které se lze spolehnout a které se hodí ke všemu? Tak tu pro vás máme přehled bot, které by vám neměly chybět na podzim. Se kterými zvládnete celé sychravé období?

Není žádným překvapením, že začneme tak oblíbenými teniskami. S trendy podzimní sezony vás nebudeme zatěžovat, zkrátka potřebujete takové, které se vám budou hodit ke všemu. Klasikou v podobě bílé nic nezkazíte, vyzkoušet ale můžete i další neutrální barvy, jako jsou šedá nebo béžová.

Nesmrtelnou klasikou jsou dále mokasíny, případně oxfordky (boty v pánském stylu). Tyhle boty se hodí do práce i na procházku. Užijete je zejména v přechodném období, kdy je na vyšší boty ještě teplo.

Posledním kouskem, který byste měla mít, jsou kotníkové boty. Tady záleží na jejich nositelce, jaký styl si zvolí. Může to být ta nejjednodušší varianta v podobě chelsea boots (á la jezdecké boty) bez podpatku, ale klidně i šněrovací boty s mohutnější podrážkou. Uvažte sama, jaký kousek by se vám nejlépe hodil k těm ostatním. A zda zvládnete celý den běhat na podpatcích, nebo upřednostňujete pohodlí.

Tipy na nákup si prohlédněte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová