Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nakupujte se slevou: Jaké kabelky se letos nosí? Zvířecí vzory i návrat devadesátek

30. září 2019 | 06:00

Není to tak dávno, co jsme jásaly nad slaměnými kabelkami. Léto ale už skončilo a je čas podívat se na další trendy, které nová sezona přinesla. Jaké kabelky najdete teď v obchodech? Využít k nákupům můžete i slevové kupony, které najdete v aktuálním 40. čísle magazínu Blesk pro ženy!

Vedle miniaturních kabelek, které se už druhou sezonu drží v popředí a kterým se většina žen vyhne zejména kvůli jejich nepraktičnosti, tu máme spoustu dalších kousků, které si zaslouží pozornost a které si zamilujete mnohem víc než třeba – stále trendy – ledvinky.

Zaměřte se na potisk, jakékoliv kousky s krokodýlí či hadí kůží jsou vítány (pomalu ani jiné neseženete, v obchodech jich je opravdu spousta). V barvách vítězí zejména Biking Red, což je vínová smíchaná s tmavě hnědou. Nepovšimnout si nelze ani krásných detailů, jako jsou dřevěné úchytky, zejména na větších kabelkách.

Zapomenout nesmíme ani na speciální tvary. Z 90. let se nám vrátil jeden oblíbený, takzvaný baguette. V roce 1997 takové kabelky začala prodávat značka Fendi a proslavil je seriál Sex ve městě, kde je nosila Carrie Bradshaw.

Carrie Bradshaw s kabelkou Fendi.
Autor: profimedia.cz

Speciálním trendem jsou i zmačkaná psaníčka, která letos prosadila značka Botega Venetta. Jmenují se Pouch a jeden kousek vás vyjde v přepočtu na 50 tisíc korun. Nezoufejte ale, našly jsme dostupnější kousky, které si může užít každá smrtelnice.

Pokud se vám tedy letošní kabelky líbí stejně jako nám, tak je čas vyrazit na nákupy. Ve fotogalerii najdete výběr těch nejlepších kousků, které právě teď seženete v obchodech:

V aktuálním čísle magazínu Blesk pro ženy najdete slevové kupony, se kterými ještě více ušetříte při nákupech módních doplňků, ale také knih, kosmetiky nebo domácích spotřebičů! Magazín koupíte právě teď na novinových stáncích nebo si jej můžete objenat v tištěné nebo elektronické formě v našem iKiosku ZDE.

Autor: red

Autor: Markéta Luštincová