Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ženské zvyky, které mužům vadí, ale nemůžou bez nich být!

Některé vaševlastnosti, na které si partner stěžuje, jsou pro něj ve skutečnosti k nezaplacení.
10. září 2013 | 13:00

Rozhodla jste se změnit své chování, protože se vašemu příteli nelíbí? Rozmyslete si to, protože muži mnohdy naše zvyky kritizují, ale ve skutečnosti by bez nich nemohli být.

Muži si velmi rádi stěžují, čím vším je otravujeme, ale v hloubi duše jsou rádi za to, jaké jsme. Přečtěte si, kdy jeho remcání můžete v klidu hodit za hlavu.

Trávení času před zrcadlem

...
Autor: Shutterstock
Muže opravdu nebaví čekat dvě hodiny, než se nalíčíte, učešete a oblíknete. Oni jsou totiž většinou připravení k odchodu za čtvrtinu času, než my ženy. Na druhou stranu je těší, že se jim chceme líbit. I když si to muži neradi připouští, jsou vlastně za naše hodiny trávené před zrcadlem rádi. Takže i když vám nadává, ať pohnete, je ve skrytu duše šťastný jako blecha, když vyjdete do společnosti a vypadáte krásně.

Vybírání oblečení pro něj

Muži se cítíte velice dotčeně, když se chcete zmocnit jejich oblékání. Někteří dokonce tvrdí, že kdyby jim jejich přítelkyně rozkazovala, co si mají obléknout, rozešli by se s ní. Ovšem ve většině případů jsou muži rádi, když je jejich partnerka donutí vyměnit odrbané džíny za nové. Muži totiž moc dobře vědí, že my ženy máme mnohem lepší vkus. Také jsou v konečné fázi rádi, že se o ně staráme a chceme, aby vypadali dobře.

...
Autor: Shutterstock
Příliš náročná žena

Páni tvorstva se netváří příliš nadšeně, když si stěžujete servírce, že polévka byla moc studená. Ani, když se rozhodnete hádat s nepříjemnou pokladní. Nechtějí se totiž do našeho osobního sporu plést a připadají si neschopní. Ale! Na druhou stranu jsou muži rádi, když vidí, že se o sebe dokážeme postarat. Rádi vidí naši sílu a odhodlání rvát se za svou vlastní spokojenost.

Mluvit, mluvit a mluvit

Naši partneři si nad pivem kamarádům stěžují, že je zahlcujeme nesmyslnými informacemi o celebritách, líčení a slevách v obchodě. Všichni u stolu ale vědí, že jsou za naše věčné štěbetání vlastně rádi. Většina mužů si nedokáže představit, že by udržoval konverzaci, proto jsou vděční, že je to v naší režii. Navíc nás díky tomu, že se jim se vším svěřujeme, berou nejen jako partneru, ale také jako nejlepší kamarádku.