Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Rozvedení muži jsou terno: Víte proč?

Víte proč jsou rozvedení muži žádoucí? Jsou ochočení a pokorní.
17. září 2013 | 12:00

Pokud se muž nerozvádí kvůli jiné ženě, bere ztroskotání manželství jako životní prohru. Rozvedení muži jsou přesvědčení o tom, že už je žádná žena nebude chtít. A také si připadají jako zboží z druhé ruky. Opak je pravdou!

V dnešním světě přece už dávno není rozvod žádné tabu a rozvedení muži jsou žádaní. Z jakého důvodu tito pánové představují zboží prvotřídní kvality? A proč nebudeme rozhodně litovat, když některého z nich "sbalíme"?

1. Stašák jménem rozvod

Ať jde o cokoli, muži neradi prohrávají. A krach manželství je pro ně prohrou číslo jedna. Většina rozvedených mužů se proto snaží ze všech sil, aby dokázali vám i okolí, že jako manželé jsou jedničky. Po každé drobné hádce vás rozvedený muž na usmířenou zahrne dary a laskavým chováním. No není to skvělé?

2. Ego velikosti komára

Po kolizi manželství se muži cítí zadupaní do země a jejich ego je kousek nad zemí. Nesnažte se ho jen chválit, naopak, buďte k němu spravedlivá. Díky pravidelným dávkám pochvaly i kritiky se bude opět cítit žádoucí a schopný. Pokud pomůžete muži získat zpět ztracené ego, budete v jeho očích už na vždy neodolatelná.

3. Získání přátel

...
Autor: Shutterstock

Jeho nejbližší přátelé mají na bývalou manželku jasný názor: "Nehodila se k tobě, neuměla vařit a stejně jsme ji neměli rádi." Jako partnerka, která ho dostala ze ztroskotaného manželství, se rázem stanete oblíbenkyní. Díky vám se totiž vrátil veselý a upovídaný chlapík, kterého společně s vámi rádi přivítají na jakékoli akci.

4. Otevřenost je prioritní

Od té doby, co od své "bejvalky" slyšel několikrát, že je prevít, je otevřený pravidelným partnerským rozhovorům. Rozvedení muži jsou většinou přesvědčeni, že jejich předchozí vztah skončil především kvůli nedostatku vzájemné komunikace a otevřenosti. Očekávejte, že s vámi bude ochotně mluvit o vzájemném vztahu, pocitech i tajemstvích.

Pokud opravdu navážete vztah s rozvedeným mužem, musíte počítat s tím, že se k oltáři zrovna nepožene. Neznamená to, že by vás nemiloval. Jen se už jednou spálil a snaží se být opatrný.