Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Gabriela Gunčíková (20): Díky rodině mám sílu bojovat

16. července 2013 | 08:00

Mladá účastnice finále Česko Slovenské Superstar nahrála již druhou desku, stále miluje rockovou hudbu a je čím dál krásnější.

Jak budete trávit léto?

"Já jsem si řekla, že nejsem unavená natolik, abych potřebovala vycestovat do ciziny a válet se na pláži. Ale určitě bych chtěla na poznávací zájezd, nejlépe po Itálii."

Jak zvládáte život v showbyznysu?

"Běh touhle džunglí bych nezvládla bez podpory rodiny. Bohužel jsem se musela odstěhovat do Prahy a celá moje rodina zůstala na Moravě. Ovšem oni mě podporují i takhle na dálku. Rodina je prostě základ a díky ní mám sílu bojovat."

Jezdíte za nimi na Moravu?

"Ano, strašně ráda. Naši mají domek na samotě a je tam naprostý klid. Když je toho na mě moc, sednu do vlaku a jedu tam. Dokonale si pročistím hlavu a přijdu na jiné myšlenky. Teď se chystám zasadit tam nějaký keř a vyplýt záhon, popovídat si s rodinou na zahradě a jít do lesa - to jsou pro mě prázdniny."

Jak na váš úspěch reagují vaši přátelé?

"Já jsem vždy mohla blízké přátele spočítat na prstech jedné ruky. Ti mi také zůstali a podporují mě. Zbytek jsou "jen" známý a spolužáci, kteří patří do mého života, jsem za to ráda, ale jsme si vzdálenější."

Gabriela v brčálové róbě
Autor: herminapress.cz

Jak to máte se školou?

"Zatím jsem studium přerušila a makám na hudbě. Jsem zastáncem dělání jen jedné věci, ale na 100%."

Vydala jste novou desku. Jak byste ji čtenářkám popsala?

"Deska je samozřejmě rocková. Moje srdíčko bije pro tuhle muziku a já ani nic jiného zpívat nemůžu. Podílel se na ní tým šikovných lidí, díky kterým je opravdu povedená. Dokonce i většina ohlasů a recenzí je kladná."

Jste tedy pevně rozhodnutá držet se rockové hudby?

"Byla jsem donucena od ní upustit hned po skončení soutěže. Všechny ty smlouvy a omezení mě nutily nahrávat a zpívat "mainstreamovou" hudbu. Naštěstí jsem teď svým vlastním pánem a mohu se opět věnovat pouze rockové muzice."