Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Iva Frühlingová: Žila jsem podle filmu Jíst, meditovat, milovat

Video se připravuje ...
Iva Frühlingová by bez make-upu nevyšla z domu.
VIDEO: Adam Balažovič
11. července 2013 | 11:28

Proč zmizela půvabná zpěvačka Iva Frühlingová (31) na rok a půl z české hudební scény. Kde byla a jak celé ty dlouhé měsíce trávila? Je snad za tím nová láska, nebo si jen potřebovala "vyčistit" hlavu?

"Na delší dobu jsem úplně zmizela z České republiky. Cestovala jsem všude možně. Měla jsem takové období filmu Jíst, meditovat, milovat. Mám pocit, že jsem ten film tak trošku žila. Byla jsem na spoustě míst. V Torontu, Denveru, Coloradu, Tenerife, Walesu, Londýně, Paříži..." vysvětlila nám důvod svého zmizení zpěvačka.

"Na tom posledním místě jsem dokonce strávila víc než půl roku. Natočila jsem tam desku, která vyjde na podzim. Na světě už je dokonce single. Zrovna nedávno jsem se vrátila z New Yorku, kde jsme k němu točili videoklip," dodala Iva, kterou jsme zastihli před Make-up Institutem na Korunní.

Zajímala se zde o nejnovější trendy v líčení, i možnost naučit se nějaký ten trik od profesionálních vizážistů. "Neumím si představit, že bych vyšla ven úplně nenalíčená. Vždycky musím mít něco málo, ať už rtěnku nebo si alespoň zamažu korektorem nedostatky," prozradila.

Video se připravuje ...