Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nikol Moravcová (26): Nejhorší dovolenou jsem zažila v Barceloně

Video se připravuje ...
Nikol Moravcová prozradila detaily o svých dovolených.
VIDEO: Adam Balažovič
1. srpna 2013 | 07:00

VIDEO: Moderátorka a herečka Nikol Moravcová nám prozradila detaily o své nejhorší i nejlepší dovolené. Během rozhovoru se často otáčela na svou nejlepší kamarádku, se kterou se velmi často objevuje ve společnosti.

Když jsme se Nikol zeptali, jaká byla její nejhorší dovolená, podívala se na svou kamarádku a rozpovídala se: "Nejhorší dovolenou jsem zažila tady s mojí nejlepší kamarádkou Kristýnkou, se kterou jsme nejlepší kamarádky už 26 let. Tehdy jsme spolu byly v Barceloně a tam jsme se poprvé pohádaly." Poté Nikol dodala, že to snad bylo poprvé a naposledy.

Naopak nejlepší dovolenou prý zažila se svým přítelem v Kalifornii a v těsném závěsu skončil pracovní pobyt na Maledivách a Mauriciu. "Bylo to neskutečné a myslím si, že málokteré moře předčí to, co jsem tam viděla."

Čtenářům by doporučila návštěvu Verony, která je podle Nikol neuvěřitelně romantická. "Tohle místo bych doporučila opravdu každému. Nejen na líbánky, ale i na výlet s kamarádkami. Spousta Italů, italského jídla a vína, to je prostě dokonalá dovolená."

Mimo jiné se Nikol rozhodla, že by raději podnikla grilování se svými přáteli, než romantickou večeři s přítelem. "Já jsem na romantických večeřích s přítelem skoro každý druhý večer, takže bych zvolila raději to grilování, kterého jsem se v létě zatím nedočkala. Promiň Péťo!"

A co dalšího nám blonďatá rebelka prozradila se dozvíte ve video-rozhovoru.

Video se připravuje ...