Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

NejZlatíčka: Odhalili jsme podvody při hlasování, vylučovalo se!

Fotografie
4. listopadu 2010 | 14:32

Podvody v soutěži NejZlatíčka, ve které hledáme ty nejkrásnější děti Česka, byly odhaleny. Přestože k takovému kroku přistupujeme neradi, byli jsme nuceni ze soutěže vyloučit několik soutěžících, kteří své hlasy získali nedovoleným způsobem.

Bohužel se mezi soutěžícími našli tací, kteří se všemožnými způsoby snažili prolomit pravidla naší soutěže NejZlatíčka 2010. A protože jsme národ koumáků, některým z nich se to "podařilo". Alespoň si to mysleli. V domnění, že co není zakázané, je povolené. Neuvědomili si však, že se jim takové chování může stát osudným.

"Na základě analýzy všech hlasů jsme odhalili, že u tří soutěžních fotografií byly některé z hlasů získávány způsobem, který odporuje pravidlům i duchu soutěže," řekl nám hlavní programátor Blesku.cz.

Takovéto chování je nefér vůči ostatním soutěžícím, kteří hlasy získávají přesně podle stanovených pravidel. A protože jako organizátor máme podle těchto pravidel právo vyřadit ze soutěže účastníky, kteří je poruší a posoudit jednotlivé sporné situace vzniklé v průběhu soutěže, byli jsme v rámci objektivity této soutěže nuceni vyloučit je.

Z galerie soutěže NejZlatíčka tak byly vymazány tyto fotografie:



Hlasování budeme v průběhu celé soutěže samozřejmě i nadále sledovat. Další případné pokusy obejít pravidla budou opět potrestány okamžitým vyloučením soutěžních fotografií.

Všem poctivým soutěžícím přejeme v tomto kole i v těch následujících hodně štěstí!

Až do zítřejšího poledne máte šanci změnit pořadí. Zapojte do hlasování celou rodinu, všechny své příbuzné i známé a převálcujte favority soutěže!

Nové fotografie můžete do 2. kola přihlásit už v pondělí 8. listopadu. Již jednou přihlášené fotografie postupují do druhého kola automaticky. Před jeho začátkem budou všechny hlasy z předchozího kola vymazány. Všichni tedy budou mít i ve 2. kole stejnou šanci na vítězství. Hlasovat můžete v termínu od 15. 11. 2010 12:00 do 10. 12. 2010 12:00 hod.