Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zlatíčka: Happy hour = získejte hlasy navíc!

Vyhlášení happy hour určitě nepřehlédnete!
31. října 2011 | 17:00

Bonus pro vás! Pošlete svým favoritům každý den deset hlasů navíc. Je to tak snadné. Stačí jen pravidelně sledovat hlavní stránku blesk.cz, aby vám happy hour "neutekla".

Letos už žádné "bláznivé" klikání. Na základě mnoha vašich podnětů jsme pro vás v tomto ročníku přichystali řadu změn. Ty největší proběhly v systému hlasování. Abychom dali stejnou šanci všem soutěžící, upravili jsme pravidla.

Je konec nekonečným nocím s myší v ruce, „klikacím“ dovoleným i stovkám hodin stráveným u počítače. Bude záležet jen na vás, kdy během osmihodinového limitu pošlete svůj hlas. Možnost poslat během dne tři hlasy tak budou mít všichni. Hlasování pro každou fotografii je omezeno na 1 hlas za 8 hodin na jeden počítač, jednoho přihlášeného uživatele a jednu IP adresu.

Bonusové hlasy navíc

Úplnou novinkou je tzv. „happy hour“. Každý den, v náhodně zvoleném časovém úseku, který bude trvat 60 minut, bude možné poslat na každou fotografii 10 hlasů za hodinu. Happy hour nemůže nastat mezi půlnocí a 5. hodinou ranní.

Chcete-li využít tohoto jedinečného bonusu, je třeba pravidelně sledovat stránku blesk.cz (doporučujeme cca každých 40 minut), na níž bude každý den tato "šťastná hodinka" vyhlášena. Pro uplatnění bonusu je třeba kliknutím na banner "odemknout" happy hour.

Jak na to

Najeďte si na stránky www.blesk.cz. Tam si na levé straně najděte obdelník s vyhlášením happy hour (viz. obrázek níže) a klikněte na něj. Objeví se vám toto: Výborně, právě jste odemkli Happy Hour! Nyní můžete dát libovolnému zlatíčku deset hlasů a pod tím Vstoupit do soutěže. Na to kliknete a můžete bousově hlasovat.

Tento banner jsme pro vás vytvořili ve výrazných odstínech modré barvy se žlutým písmem a logem soutěže, aby byl opravdu nepřehlédnutelný. Na stránce www.blesk.cz se samozřejmě objeví jen v době trvání happy hour.

Vyhlášení happy hour nepřehlédnete!
Autor: blesk.cz

Za podvody vyloučení!

Jakékoliv hlasování pomocí automatických systémů, tzv. robotů, je zakázáno a může mít za následek vyřazení ze soutěže. Stejně tak použití jiných způsobů umožňujících opakované hlasování bude kvalifikováno jako podvod a soutěžící bude ze soutěže vyloučen! Jako podvod bude samozřejmě kvalifikována i záměrná opakovaná změna IP adres. K vyloučení může dojít i při odhalení vícenásobné registrace.

Aby se zabránilo používání tzv. robotů, nepřihlášení uživatelé mohou hlasovat až po vyplnění bezpečnostního kódu. Přihlášení uživatelé nejsou nuceni k jeho vyplnění. Pro získání většího počtu hlasů mohou soutěžící zveřejňovat odkazy na soutěžní fotografii v diskusních fórech, prostřednictvím sociálních serverů i na svých osobních stránkách.