Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

NejZlatíčka 2010: Kristian Gábiny Partyšové čestným hostem soutěže

13. října 2010 | 05:45

VIP ZLATÍČKA: Téměř tříletý syn moderátorky Gábiny Partyšové (31) a podnikatele Josefa Kokty (51) je dalším VIP hostem naší galerie. Tím prvním byl Matýsek Libušky Vojtkové (29).

"Náš malý Kristian je velký exibicionista. Určitě po mně, protože manžel je introvert. Asistuje mi při přípravě outfitů na natáčení večírků do TopStar magazínu. Zkouší si boty, klobouky...," prozradila nám Gábina.

Kristian
Autor: archiv Gábiny Partyšové

"Taky se šíleně rád fotí a okoukal roztomilé pózy. Často si i sám vezme foťáka fotí celou rodinu, dům, zahradu... Už mu děláme album jeho fotek.", svěřila se nám ještě oblíbená moderátorka.

Kristian
Autor: archiv Gábiny Partyšové

Matýsek Libušky Vojtkové

Sympatická tanečnice Libuška Vojtková (29) na chlapy štěstí nemá. Tedy alespoň na ty, se kterými plánovala společný život. Na jednoho "muže" však nedá dopustit. Je pro ni vším. Kdo? No přeci její milovaný syn Matýsek (4). A právě on se stal prvním čestným hostem naší VIP galerie.

"Tahle fotka je z nedávného fotbalového utkání. Matyáš na ní ze všech svých sil fandí svému strejdovi, který kope za Bohemku," prozradila nám Libuška, která je na syna patřičně hrdá. Svůj iPhone má plný jeho fotek. Tahle je jednou z těch posledních.

Matýsek právě fandí strejdovi, který hraje za Bohemku.
Autor: Libuška Vojtková

Otcem Matýska je drsný rocker Pepa Vojtek (45). Ten je opustil, když byly malému Matyášovi pouhé čtyři měsíce. A to kvůli Libuščině nejlepší kamarádce, také tanečnici, Jovance Skrčeské (32).

Silná Libuška se musela vyrovnat s dvojitou zradou. Matýska vychovávala sama, hodně pomohla i její maminka. Zvláště ten první rok byl pro ni hodně těžký. Především psychicky. Nevěra a ztráta manžela bolela. Zrada nejlepší kamarádky ještě víc.

Kluci žijí fotbalem

Na smutnění ale nebyl čas. Matyáš, který roste jak z vody, ji potřeboval. Táta je totiž nechal na holičkách. A i když se na výchově příliš nepodílel, něco synovi přece jen předal. Matyáš po něm zdědil nejen pěvecké vlohy, ale především lásku k fotbalu.

"Byl to Pepa, kdo ho přivedl k fotbalu. Sám ho totiž hraje odmala. Kdykoliv jsou spolu někde venku, tak kopou do mičudy," svěřila se nám Libuška. A Matyáše běhání za "kulatým nesmyslem" strašně moc baví. Kdo ví. Možná z něj nakonec vyroste slavný fotbalista.

Hlasujte v soutěži NejZlatíčka!

První kolo soutěže už je v plném proudu. V pondělí ve 12:00 odstartoval boj o vaše hlasy. A někteří z vás bojují opravdu s plným nasazením. Fotografie na čelních místech mají už více než tisíc hlasů. V galerie je více než sedmnáct tisíc soutěžních fotografií. Prohlédněte si je a a hlasujte pro ty nejvydařenější. Posílat své hlasy můžete až do 5. listopadu 12:00 hodin. Pokud nechcete o hlasy žádat jen své rodinné příslušníky a kamarády, poradíme vám, jak na to. Přesný návod naleznete ZDE.

Pokud jste své děti nestačili přihlásit, nezoufejte! Šanci máte v dalším kole, v termínu od 8.11.2010 00:00 – 14.11.2010 12:00 hod. Neváhejte proto, projděte domácí fotoalba, najděte nejhezčí či nejvtipnější fotografie svých „zlatíček“ a přihlaste je do 2. kola. Vaše dítko v šesti kategoriích.

SOUTĚŽNÍ KATEGORIE

* Nejroztomilejší
* Nejvtipnější
* Největší rošťák
* Nejhezčí princezna
* Největší šmudla
* Nej sourozenci

Po skončení každého ze tří kol budou ve všech kategoriích vyhlášeny vítězné fotografie, které se podle počtu obdržených hlasů od našich čtenářů umístí na prvních třech místech.

Podělte se s námi o ty nejkrásnější obrázky vašich princezen i rošťáků a pochlubte se s nimi všem našim čtenářům. Přesvědčte je, že právě to vaše dítě je nejkrásnější. Inspirovat se můžete již vloženými soutěžními fotkami ve fotogalerii.

Protože o vítězích budou rozhodovat naši čtenáři svým hlasováním na Blesk.cz, vyberte ze svých alb ty nejkrásnější fotografie a doplňte je pokud možno vtipným názvem.

Na vítěze čekají hodnotné ceny, jako ja například 10 000 Kč v hotovosti a víkendový pobyt pro celou rodinu v exkluzivním hotelu v hodnotě 5 000 Kč, tisk kalendáře s vlastními fotografiemi, poukázky na nákup dětského oblečení Reserved a poukázky na thajské masáže.

PRAVIDLA SOUTĚŽE

Fotografie dítěte mohou do soutěže přihlásit pouze rodiče, resp. zákonní zástupci dítěte zobrazeného na fotografii nebo prarodiče dítěte zobrazeného na fotografii.

Maximální povolený věk dítěte zobrazeného na fotografii je 12 let.

Soutěžící může do soutěže přihlásit celkem maximálně 30 fotografií. Doporučená velikost fotografií je 1830 x 2151 px. Povolen je pouze formát jpg a maximální velikost souboru nesmí přesáhnout 10 MB.

Soutěžící může soutěžit ve všech kategoriích libovolně, vždy ale s jinou fotografií (tzn. jedna a tatáž fotografie nemůže být přihlášena do vícero různých kategorií). Jednou přihlášené fotografie jsou automaticky přihlášeny i do dalších kol soutěže, není tedy třeba přihlašovat stejné fotografie znovu.
Soutěžící se stává účastníkem soutěže po vyplnění přihlášky a vložením první soutěžní fotografie. Tím je mu automaticky vytvořen soutěžní profil.

Další fotografie do soutěže může vkládat ve svém profilu v období určeném pro přihlašování, tedy pro jednotlivá soutěžní kola v souladu s harmonogramem soutěže.

Úplné znění pravidel naleznete ZDE.

Autor: lena, Krvs