Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

NejZlatíčka 2010: Poradíme vám, jak získat tisíce hlasů!

Fotografie
12. října 2010 | 08:08

Hlasování o NejZlatíčko tohoto roku v pondělí úderem poledne začalo! Nebuďte mezi těmi, kdo promarní příležitost a nevyužijí fenoménu roku 2010, sociálních sítí. Ti zkušenejší nezaváhají a zapojí do hlasování nejenom rodinu, ale také všechny své přátele. A pokud jich mají na www.facebook.com dostatek, může to znamenat výraznou výhodu. Neváhejte a využijte všech možností.

Sdílejte svůj profil na Facebooku

Do začátku můžete začít tím, že nasdílíte profil svého dítěte (nebo profil vašeho favorita z galerie NejZlatíček) na svůj Facebook. Buď tak, že zkopírujete adresu svého profilu (http: adresu z adresního řádku prohlížeče) a na Facebooku ji vložíte jako odkaz. Nezapomeňte svým přátelům připomenout, že jde o hlasování a chcete, aby vám dali své hlasy v soutěži NejZlatíčka 2010.

Pokud se vám nechce kopírovat a vkládat, otevřete si svůj soutěžní profil a podívejte se pod hlasovací rámeček. A můžete využít "To se mi líbí" nebo přímo "Sdílet" - oboje umožní dát vědět vašim přátelům na Facebooku, že právě ten určitý profil "Zlatíčka" se vám líbí. Pokud máte Twitter účet, můžete využít i "Twitter" ikonku.

652233:gallery:true:true

Pokud budete na Facebook dávat odkaz na profil, ať už přímo nebo pomocí "Sdílet", nezapomeňte upravit fotografii - zpravidla bude možné vybrat z několika fotografíí (šipečky u fotografie při vkládání). A správná volba může znamenat hodně.

Upravit můžete i popis u vkládaného odkazu - je dobré tam doplnit něco o tom, že je možné hlasovat. Může se totiž stát, že vaši přátele na Facebooku budou vámi sdílený profil "zlatíčka" "sdílet dál" - a pokud přidáte i správný popisek, tak budete mít jistotu, že se vše podstatné dozví i všichni ostatní.

Pokud si troufáte na víc, můžete si založit Facebook Page nebo fanouškovskou stránku. Uděláte to zde a můžete tak výrazně rozšířit základní profil svého favorizovaného "zlatíčka" o další možnosti. A sbírat fanoušky na Facebooku s výhodou toho, že se nemusí stát vašimi přáteli. A cíl je jasný, získat co nejvíce lidí, kteří pro vás budou hlasovat.

Nejzlatíčka 2010 na Facebooku

Na www.facebook.com najdete Facebook Page (Stránku) Zlatíčka. A uvidíte tam, že řada soutěžících využívá i této možnosti k zviditelnění profilů. Staňte se fanoušky stránky (Líbí/Like) v horní části a můžete využít další možnost jak zviditelnit právě svůj profil.

652234:gallery:true:true

Nezapomeňte na klasický e-mail

Odkaz na profil svého dítěte či favorita můžete samozřejmě poslat klasicky i elektronickou poštou. Tu určitě používáte se svými přáteli co nejsou na Facebooku a není tedy marný nápad jim prostě poslat mail. A poprosit je o hlasování. Ať už na profilu vašeho zlatíčka nebo na profilu jiného favorita.

Je spousta dalších možností, neváhejte

Máte ICQ? Windows Live? Jabber? Google Talk nebo jakoukoliv další vymoženost pro rychlou komunikaci jménem instant messaging? I zde můžete udělat totéž. Vzít adresu profilu Dívky léta a poslat ji konktaktům. Totéž platí pokud používáte jiné sociální sítě (Lidé.cz, Spoluzaci.cz, Libimseti.cz). I tam můžete oslovit své přátele a poprosit je o hlasování. Výrazně tak zvýšíte šanci na úspěch. A o to přece jde.

Autor: red