Dají se hrnce použít i na jiné než tlakové vaření?
Trh s nabídkami je opravdu plný a není lehké se v něm zorientovat. Firma Aston však nabízí hrnce, které díky variabilnímu příslušenství můžete použít na smažení, vaření, napařování a dušení. Ke všem jejich tělům navíc pasuje jedna poklice, takže s ní můžete vařit až v osmi různě velikých hrncích!
Zajímají vás výhody Papinova hrnce?
Jak jistě každý ví, tlakové vaření poskytuje mnoho výhod. Zde naleznete ty nejzajímavější:
- Vaření v tomto hrnci je až o 70 % rychlejší
- Díky tomu se náklady na energie sníží až o polovinu
- Potraviny si uchovávají více vitaminů a prospěšných látek
- Díky vysoké teplotě vaření se zničí všechny nežádoucí bakterie
Orientační doba vaření jednotlivých potravin:
Hovězí maso |
15-20 min. |
Vepřové maso |
10-15 min. |
Kuřecí maso |
6-8 min |
Jelení guláš |
15-20 min. |
Rýže |
12-15 min. |
Čočková polévka |
15-20 min. |
Brambory |
6-8 min. |
Z čeho se tlakové hrnce vyrábějí?
V dnešní době již málokdy narazíte na klasický hliníkový papiňák, který si určitě vybavujete od svých babiček. Na trhu převažují hrnce vyráběné především z ušlechtilé oceli s důmyslným systémem pojistek, které vám nedovolí otevřít hrnec ve chvíli, kdy je pod tlakem.
Čas jsou peníze!
Hrnce Aston Smart Steel a Smart Ceramic jsou vyráběny z kvalitní ušlechtilé oceli, která zaručuje jejich dlouhou životnost. Investujte do sebe a do svého zdraví!
Více informací naleznete ZDE!