Dbáte na své zdraví? Víte, jak při vaření zachovat vitaminy a živiny? | Pro ženy | Blesk.cz

Dbáte na své zdraví? Víte, jak při vaření zachovat vitaminy a živiny?

24. listopadu 2014 | 00:00

Tlakový hrnec byl vynalezen roku 1679 Denisem Papinem. Původně byl určen pro použití v chemických laboratořích. Ovšem díky svým skvělým vlastnostem si pomalu našel místo i v našich kuchyních.

Dají se hrnce použít i na jiné než tlakové vaření?

Trh s nabídkami je opravdu plný a není lehké se v něm zorientovat. Firma Aston však nabízí hrnce, které díky variabilnímu příslušenství můžete použít na smažení, vaření, napařování a dušení. Ke všem jejich tělům navíc pasuje jedna poklice, takže s ní můžete vařit až v osmi různě velikých hrncích!

Autor: ASTON

Zajímají vás výhody Papinova hrnce?                                 

Jak jistě každý ví, tlakové vaření poskytuje mnoho výhod. Zde naleznete ty nejzajímavější:

  • Vaření v tomto hrnci je až o 70 % rychlejší
  • Díky tomu se náklady na energie sníží až o polovinu
  • Potraviny si uchovávají více vitaminů a prospěšných látek
  • Díky vysoké teplotě vaření se zničí všechny nežádoucí bakterie

Autor: ASTON

Orientační doba vaření jednotlivých potravin:  

Hovězí maso

15-20 min.

Vepřové maso 

10-15 min.

Kuřecí maso 

6-8 min  

Jelení guláš 

15-20 min.

Rýže     

12-15 min. 

Čočková polévka 

15-20 min. 

Brambory 

6-8 min. 

Z čeho se tlakové hrnce vyrábějí?

V dnešní době již málokdy narazíte na klasický hliníkový papiňák, který si určitě vybavujete od svých babiček. Na trhu převažují hrnce vyráběné především z ušlechtilé oceli s důmyslným systémem pojistek, které vám nedovolí otevřít hrnec ve chvíli, kdy je pod tlakem.

Čas jsou peníze!

Hrnce Aston Smart Steel a Smart Ceramic jsou vyráběny z kvalitní ušlechtilé oceli, která zaručuje jejich dlouhou životnost. Investujte do sebe a do svého zdraví!

Více informací naleznete ZDE!

 

 

 

 


Autor: komerční prezentace
720p 360p
DesktopMobile