Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hit letošního roku: Vaření v keramickém nádobí!

17. března 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

V minulých letech zaznamenalo obrovský vzestup nadobí s keramickým povrchem. A není se čemu divit, tento trend jde ruku v ruce se stále vzrůstající tendenci žít zdravě a predevším vařit zdravě, k čemuž je keramický povrch naprosto ideální.

„Moderní nanokeramické povrchy jsou čistě anorganické materiály, bez umělých polymerů a dalších umělých látek. Tyto vlastnosti zaručují to nejzákladnější, protože se Vám do jídla během vaření nevypouští žádné škodlivé látky ani při přepálení pánve či hrnce. Kvalitní keramické povrchy jsou totiž tvrdé, skvěle se čistí, mají výbornou odolnost proti poškrábání a vydrží do extrémně vysokých teplot přes 400°C, což při běžném vaření nikdy nedosáhnete.  I pro rok 2014 tomu nebude jinak a v domácnostech bude tento trend pokračovat, což jsme již zaznamenali  ve zvýšené poptávce po našem zboží“ říká Ladislav Adámek, ředitel společnosti Aston Central, která právě uvádí na trh novou sérii keramického nádobí Gold Ceramic Premium.

Autor: Aston Central

Tato série moderního keramického nádobí je opatřena hybridním nano-keramickým povlakem CERALON na bázi sol-gel technologie, což je čistě anorganický materiál, který neobsahuje žádné  fluoropolymery, PTFE či PFOA.  Tento keramický povrch páté generace vytváří zcela hladkou a  nepropustnou kompaktní vrstvu, která je odolnější  vůči poškrábání a zajišťuje velmi snadné čištění.  Švýcarská technologie Swiss Technology Ceramic zároveň garantuje mimořádnou kvalitu. Nová série Gold Ceramic Premium navíc přináší několik praktických  vylepšení, která ocení každý,  kdo dává přednost  kvalitním funkčním detailům: tepelně izolované rukojeti, které nepálí a odpadá tak potřeba chňapek,  speciálně upravené celoplátové dno, které s sebou nese mnohem lepší rozvod tepla na všech typech vařičů včetně indukčních, nebo masivní praktické rukojeti na poklici s odtokovými drážkami na odpařenou vodu.

Autor: Aston Central

„Ideální je navštívit přímo náš e-shop na stránkách www.nadobiaston.cz, a v klidu domova vybrat přesně ten typ hrnce, pekáče či pánve, který odpovídá vašich potřebám a požadavkům.  V letošním roce jsme navíc zavedli několik velmi přátelských novinek pro naše klienty – jako je velká  úspora peněz při objednání celé sady, doprava zcela zdarma při nákupu nad 2000 Kč, věrnostní program s 20% slevou na další nákupy či garanci vrácení peněz až do 90 dní.“ Říká pan Adámek.

Autor: Aston Central

Více informací naleznete na www.nadobiaston.cz


Video se připravuje ...