Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pochutnejte si a vyhrajte navíc Škodu Rapid!

10. listopadu 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Poslední dobou jsme všichni posedlí tím, co přesně jíme. Kvalita potravin se dennodenně omílá ve všech médiích. Ta jsou plná doporučení na zaručeně nejrychlejší recepty, mnoho supermarketů čelí tvrdé kritice za nízkou kvalitu potravin a šéfkuchaři se předhánějí, kdo dokáže v televizi vykouzlit originálnější večeři.

A přitom nemusíte být Zdeněk Pohlreich nebo strávit přípravou jídla půl života, abyste mohli jíst kvalitní lokání potraviny a ne jogurt z vody nebo mletou koninu dochucenou solí na chodníky. Stačí  být jen trochu všímavý při nákupu a vybírat si místní značky potravin. Nejen že si pochutnáte, ale také podpoříte místní producenty a navíc můžete vyhrát Škodu Rapid Spaceback, rodinnou dovolenou, ledničku, uzené sele a spoustu dalších hodnotných cen. Zajímá vás jak?

Znáte značku Regionální potravina? A co třeba označení „Klasa“, „Bio“, „Produkt ekologického zemědělství“ a další? Tahle loga uvedená na mnoha produktech vám dávají jistotu, že víte, co jíte. Že vepřový párek je skutečně z vepře poraženého a zpracovaného v našem konkrétním regionu, a ne ze sóji a sulfátů napuštěných éčky a toxickými čínskými barvivy. Že jablečný mošt, který každé ráno pijete u snídaně, je z našich  jablek, a ne z chilských jablečných slupek prosáklých pesticidy.

Hledejte na svém jídle tato loga a budete mít vždy jistotu, že jíte jen kvalitní domácí potraviny s doloženým původem a způsobem zpracování. A nezapomněli jsme ani na vaši novou Škodu Rapid. Stačí se zapojit do vánoční soutěže, nasbírat a vystřihnout třicet log a nové auto může být vaše. A navíc – každá koruna, kterou utratíte za místní potraviny, pomůže českým producentům a vrátí se do české ekonomiky. Regionální potraviny jsou prostě výhra pro každého.

Soutěž probíhá od 27. 10. 2014 do 4. 1. 2015. Přesná pravidla soutěže včetně podrobného seznamu jednotlivých označení a výher najdete na www.vanocni-soutez.cz. Přejeme vám tedy dobrou chuť, krásné Vánoce a hlavně bohatou výhru!