Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jak být fit podle trojnásobné maminky Jennifer Garner? Tohle je jejích 10 triků!

28. listopadu 2021 | 06:00

Herečka Jennifer Garner (49), bývalá manželka herce Bena Afflecka (49) a trojnásobná maminka, vypadá skvěle. Co jí v tom pomáhá?

Není to žádná fňukna s manýry hvězd – to je na ní sympatické. A ještě víc to, že se stará o svou maminku a dohlíží na to, aby cvičila. Dělá z toho zábavu, nejen pro sebe. Mrkněte na její videa na Instagramu a budete se také bavit. Dost možná, že vás dokonce vtáhne do hry a zkusíte si něco zacvičit.

1. CVIČÍ S TRENÉRKOU

Na pomoc si vzala trenérku celebrit Simone De La Rue a vůbec se nešetří. Na Instagramu zveřejnila několik videí, která představují její trénink. Je zaměřen na zpevnění, tedy cviky hodně s vlastní vahou, ale i dynamické cvičení s různými pásy a zátěžemi. Postavu tak má vypracovanou díky systematickému zaměření se na slabé části těla, včetně středu těla. Udělejte to jako ona a najděte si videa na nejlepší cviky s odporovými pásy, které můžete přidat do svého dalšího tréninku.

2. DĚLÁ KARDIO

Obyčejné skoky přes švihadlo jsou skvělým cvičením. Zvyšují tepovou frekvenci, zlepšují koordinaci a pořádně se u nich zapotíte. A ať skáčete snožmo, dvojitý skok, na jedné noze či na druhé, získáte kondici i zpevníte tělo. Stačí pár minut na rozehřátí nebo i jako samostatný cvik mezi dalšími.

3. POUŽÍVÁ MÍČEK

Velký míč má spoustu výhod, můžete na něm sedět, válet se, protahovat se, posilovat na něm i s ním. Pohyb na něm vyžaduje koncentraci a zapojení vnitřních svalů. Zábavná aktivita na doma, ale i pro jiné lekce s ním. Nám se to líbí!

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Blanka Kubíčková
Video se připravuje ...