Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Co s vráskami? Vyhlaďte je vlastní krví!

Krásná díky krvi? S plazma terapií je to možné.
28. listopadu 2012 | 12:00

S hrůzou pozorujete každou novou vrásku a jste ochotná investovat tisíce do nejrůznějších krémů? A víte, že stopy času můžete zahladit vlastní krví?

Vzpomínáte na Čachtickou paní nebo Hraběte Drákulu, kterým věčné mládí zajišťovala krev? Tedy ta cizí. Jenže podle vědců je to pravé tajemství věčného mládí ukryté přímo v nás, přesněji řečeno ve vlastní krvi.

Nejedná se o nic nového, metoda používání oddělené plazmy bez červených krvinek k léčebným účelům je stará více než deset let. Používala se v ortopedii při léčení zánětů šlach nebo onemocnění kloubů.

Zázračné účinky plazmy se ale začaly využívat i v estetické medicíně. Vznikla anti-age metoda zvaná plazma terapie.

Stačí kapka

Novinkou v této oblasti je plazma terapie TrayLIFE. O čem je řeč? Odeberou vám trochu krve, dají ji do odstředivky a během pár minut oddělí její omlazující část, tedy krevní plazmu.

Plazma je bohatá na růstové faktory a proteiny, které umí pleť doslova nabudit a nastartovat výrazné regenerační procesy. Přidáním unikátního aktivátoru se tyto procesy ještě zrychlí.

Krásná za půl hodiny

Aktivovaná plazma se pak droboučkými vpichy aplikuje pod vrásky nebo po celé tváři. Více než sto růstových faktorů pracuje na omlazení pleti v mnohem kratším čase a s vyšší intenzitou, než je tomu u běžné plazma terapie.

Co se omlazuje?
  • obličej
  • krk
  • dekolt
  • hřbety rukou

Celý zákrok nezabere víc než 20 až 30 minut podle velikosti ošetřované plochy. Po aplikaci plazmy může být pleť mírně podrážděná, ve výjimečných případech se mohou objevit drobné modřinky.

V čem je její kouzlo?

Nová plazma terapie využívá přímo zdroje našeho těla, takže pleť omlazuje přirozenou cestou.  Variantou je i pro ženy, které se prozatím bránily estetickým postupům, kdy byly do těla dávány cizorodé látky.

Výsledek ošetření je viditelný okamžitě. Po aplikaci pleť vypadá lépe, je vypnutá a na první pohled rozjasněná. Požadovaný hlavní efekt ošetření se dostaví 3 až 4 týdny po zákroku a ubere vám až 10 let!

Autor: toma