Neděle 23. června 2024
Svátek slaví Zdeňka, zítra Jan
Polojasno, déšť 23°C

Usmile: Špičkové sonické zubní kartáčky vám zajistí zářivý úsměv i zdravé zuby

7. listopadu 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

 Sonické čištění je efektivní a šetrné zároveň. Moderní kartáčky Usmile se dokonale postarají o vaše zuby – respektive také o dásně a celou ústní dutinu. Nabízejí vícero režimů čištění, rekordní výdrž, nabíjení mobilní nabíječkou, tichý provoz i velmi elegantní a naprosto unikátní design. Blíže si představíme tři oblíbené modely.

Značka Usmile je na trhu relativně krátce, ale její produkty už používají desítky milionů uživatelů po celém světě. Podívejte se s námi na vynikající sonické zubní kartáčky, které účinně a zároveň citlivě vyčistí vaše zuby. Dočkáte se chytrých funkcí, skvělé výdrže i maximálního pohodlí.

Oslní nejen funkcemi, ale také designem

Všechny zubní kartáčky nejsou stejné – to platí i pro ty elektrické. Modely Usmile pochopitelně umějí víc než jen rychle oscilovat. Nabízejí také chytré funkce, díky kterým čistí vaše zuby důsledně, ale zároveň šetrně.

Jako příklad můžeme uvést model Usmile Y10 PRO. Časovač ani senzor příliš velkého vynakládaného tlaku ještě tak unikátní nejsou, byť praktické ano… Ale co třeba takové mapování nedostatečně vyčištěných oblastí v ústní dutině nebo celkové vyhodnocení účinnosti čištění včetně míry, do jaké se vám podařilo odstranit plak?

Autor: ispace.cz

Všechny modely také potěší ultratichým provozem.

Druhá oblast, ve které kartáčky vynikají, je design. Zní to, jako bychom přeháněli, ale nejenže nebudou vzhled vaší koupelny narušovat – budou vyloženě jeho ozdobou. Jako příklad se nabízí model Usmile Y1S, jehož vzhled je evokuje antický sloup. Model Y10 PRO, který jsme už chválili pro jeho funkce, zase okouzlí elegantním, dvojitým LED displejem. Pokud jste konzervativní a cíleně hledáte design, který nevyčnívá, můžeme doporučit Usmile U3. Moderní, hezký, ale nenápadný.

Autor: ispace.cz

Samozřejmě přitom nejde jen o „pěkný“, ale také o praktický design. Kartáčky jsou vysoce ergonomické, abyste je mohli uchopit komfortně a s jistotou. Zároveň je jejich tělo odolné proti vodě (v závislosti na modelu stupeň krytí IPX7 či IPX8).

Čistí zuby tak, že se budete usmívat

Že neznáte Usmile? To je v pořádku, jde o dost mladou značku. Kartáčky ovšem rozhodně nejsou šité horkou jehlou – například hustě osazené štětinky DuPont Tynexcertifikací od FDA (americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv) pocházejí od firmy s více než 70letou zkušeností s výrobou kartáčkových vláken.

Sonická technologie je také osvědčená. Kartáček (to platí všechny zmíněné modely) osciluje rychlostí až 38 000 kmitů/min. Zaprvé těmito pohyby účinně čistí povrch zubů, když jím přejíždíte po sklovině, zadruhé vytváří ze směsi vody a zubní pasty mikrobublinky. Funguje to podobně jako aktivní pěna v pračce, která účinně proniká do prádla. V tomto případě se bublinky efektivně dostanou do mezizubních prostor a na jiná špatně dostupná místa.

Měli byste pravidelně používat i mezizubní kartáčky a nitě? Samozřejmě ano. Faktem ale je, že i samotný sonický kartáček čistí ústní dutinu nadmíru dobře.

Rekordní výdrž a maximálně pohodlné nabíjení

Líbí se vám na manuálním kartáčku, že ho nemusíte nabíjet? Nebojte, modely Usmile jsou mu v tomto ohledu neuvěřitelně podobné. Nejsou totiž jako mobil, který musíte dobíjet denně – při běžném používání 2× denně vydrží až půl roku (180 dní).

Když už výjimečně bude potřeba kartáček nabít, nebudete muset hledat po skříních žádnou speciální nabíječku. K nabíjení totiž slouží moderní konektor USB-C, kterým se nabíjejí doslova všechny moderní smartphony (nově už i iPhony). Kabel je pochopitelně součástí balení, ale předpokládáme, že nabíječek už doma máte snad i více a vždy budete mít nějakou po ruce. Praktické, že?

Vyberte si z režimů čištění ten pravý

Vyberte si styl čištění podle toho, jaké máte zuby a jaké preference. Všechny zmíněné kartáčky mají standardní a bělicí režim, ale to není všechno. Model Y10 PRO má čtyři režimy (včetně toho, který hodnotí kvalitu čištění), model U3 zase umí měnit rychlost kmitání nebo čistit jazyk… Máte-li problém s bolestí zubů či dásní, oceníte například speciální, velmi šetrné režimy.

V každém případě věříme, že si bez problémů vyberete. Toužíte-li po krásně vyčištěných zubech, podívejte se na produkty a příslušenství Usmile na tomto odkaze.