Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Tři důvody, proč vám mokasíny nesmí chybět!

7. srpna 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Hledáte způsob jak okořenit svůj botník? Přestože mokasíny nejsou žádným nováčkem ve světě módy, na své popularitě rozhodně neztrácejí a dokážou zaujmout každou věkovou kategorii. Pojďme se podívat blíže na 3 hlavní důvody, proč by vám mokasíny neměly chybět!

Jedinečný styl mokasín dokáže okamžitě osvěžit každý outfit. Nezáleží na tom, zda si je obouváte do práce nebo na drink s přáteli, dámské mokasíny vám vždy přidají na šarmu. Totéž platí i pro pánské mokasíny. Jejich pohodlné provedení zajistí vašim chodidlům potřebný komfort, a to i v případě náročných a dlouhých dnů!

1. Pohodlí je na prvním místě

Když se řekne pohodlná obuv, většině se vybaví tenisky. To ale rozhodně neznamená, že vám jiná obuv nedokáže přinést stejné pocity. Mokasíny Rieker jsou konstruovány tak, aby poskytovaly svým nositelům maximální pohodlí, čemuž napomáhá unikátní provedení. Rieker totiž používá u vybrané obuvi technologii Antistress, která změkčuje došlapy, a tím ulehčí vašim zádům i kloubům.

Nezapomeňte, že komfortní boty hrají zásadní roli v našich každodenních životech také z hlediska zdraví, proto se při výběru obuvi vždy zaměřte především na to, jak se v nich cítíte. Pokud hledáte ideální balanc mezi pohodlím a stylem, mokasíny jsou pro vás tou správnou volbou.

2. Univerzálnost a styl

Mokasíny jsou považovány za jedny z nejvíce univerzálních druhů obuvi, a proto hravě zapadnou do jakéhokoliv šatníku. Ať už jste zastánkyně šatů, sukní nebo společenských kalhot, dobře padnoucí pár bot dodá šmrc každémou outfitu!

Autor: W&R obuv, spol. s r.o.

A co říkáte na mokasíny na klínku nebo mokasíny na podpatku? Tyto stylové alternativy nabízí stejnou dávku pohodlí jako klasické provedení. Tak se nebojte odlišit a zkuste jiný typ podešve, než na kterou jste zvyklí!

U obuvi můžete také experimentovat s barvami. Na Rieker-eshop.cz si vybere každý, ať už pokukujete po neutrálním černém páru, nebo zářivých barvách.

3. Šetří čas

Jste často vytížení a neustále bojujete s nedostatkem času? Čas hraje velkou roli v každodenním životě, tak proč si jej trochu neušetřit? Mokasíny nabízí rychlé obouvání a zouvání, žádné šněrování a přece drží pevně na noze! Právě tyto vlastnosti je činí tak oblíbené mezi lidmi různých věkových skupin a životních stylů.

Autor: W&R obuv, spol. s r.o.

Tak už máte jasno v tom, co ozdobí vaše nožky? Stačí jen vybrat!