Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejoriginálnější adventní kalendáře pro dospělé. Tyhle si opravdu užijete!

Adventní kalendáře pro dospělé
29. listopadu 2021 | 09:30

Co by to bylo za Vánoce bez každodenního těšení se, že jsme blíž Štědrému dnu? K tomu skvěle poslouží adventní kalendář. A už dávno nejsou jen pro děti! Na trhu je mnoho variant určených pro dospělé, které vám udělají radost.

Mnoho z nás jistě mělo klasický adventní kalendář s malými čokoládičkami, který jsme si každé ráno natěšeně otevírali. A těchto malých radostí se nemusíme vzdát ani v dospělosti. A hlavně – dávno neplatí, že adventní kalendář musí být jen s čokoládou. V posledních letech můžete koupit spoustu variant, v nichž každý den najdete drobnost v podobě kosmetiky, kávy, malého šperku, nebo dokonce alkoholu.

A které kalendáře nás letos obzvlášť zaujaly?

Nespresso x Johanna Ortiz – adventní kalendář

Autor: archiv značky

Odpočítávání ve velkém stylu s adventním kalendářem Nespresso x Johanna Ortiz. Pořiďte si adventní kalendář Nespresso, nalaďte se na letošní sváteční sezonu a přidejte trochu vzrušení každému dni. Okouzlující obal letošního adventního kalendáře navrhla Johanna Ortiz.

Užijte si překvapení s našimi originálními kapslemi každý den od 1. do 23. prosince a dárek na 24. den.

Cena: 1060 Kč, koupíte na nespresso.com

Vinný adventní kalendář Lahofer

Vinný adventní kalendář Lahofer
Autor: archiv značky

Zpříjemněte si čekání na Ježíška s naším netradičním adventním kalendářem. Připravili jsme pro vás 24 lahvinek s 12 různými víny z produkce Vinařství LAHOFER a Vinařství HANZEL, se kterými získáte nadhled a veselou mysl.

Doporučení: Kalendář otevírejte vždy po probuzení v pořadí dle jednotlivých dnů. Pohledem se potěšte jeho obsahem a dejte ihned chladit (toto však neplatí pro červené víno). Po celodenním shonu pak vytáhněte z lednice a konzumujte.

Cena: 2099 Kč, koupíte na Winehouse.cz 

Yankee Candle Christmas Collection Tea Lights & Holder Candle

Autor: archiv značky

Provoňte svůj domov nebo potěšte se krásnou vůní do bytu. Dárková sada Yankee Candle Christmas Collection Tea Lights & Holder Candle je zárukou úspěchu v obou případech. Vhodně zvolená interiérová vůně snadno navodí pocit klidu a pohody a pomůže vytvořit příjemné a útulné prostředí.

Sada obsahuje: Twinkling Lights – čajová svíčka, 3 ks. Tree Farm Festival – čajová svíčka, 3 ks. Letters To Santa – čajová svíčka, 3 ks. Christmas Eve Cocoa – čajová svíčka, 3 ks. Candlelit Cabin – čajová svíčka, 3 ks. Christmas Cookie – čajová svíčka, 3 ks. Svícen na čajovou svíčku, 1 ks.

Cena: 649 Kč, koupíte na notino.cz 

Adventní kalendář od Sazky

Adventní kalendář Sazka
Autor: archiv značky

S losem Adventní kalendář se můžete těšit na Vánoce ještě víc. Každý den si setřete jedno políčko s vůní perníčků a váš advent se může stát doslova milionovým.

Cena: 250 Kč, koupíte na prodejních místech Sazky

Harry Potter – adventní kalendář se šperky pro každý den

Harry Potter kalendář
Autor: archiv značky

Oficiálně licencovaný adventní kalendář, který nadchne všechny slečny, dámy a hlavně fanynky fantastického světa Harryho Pottera. Obsahuje 24 předmětů: náramek a přívěsky, korálky, náušnice a náhrdelníky, a to včetně exkluzivního přívěsku Bradavic. Navíc krabice v podobě Harryho kufru bude nadále skvěle sloužit jako šperkovnice. Nedílná část každé sbírky pro každou sběratelku.

Cena: 1999 Kč, koupíte na Megaknihy.cz

Eilles Tee – adventní kalendář

Autor: archiv značky

24 pyramidových sáčků Tea Diamond se schovává za dveřmi tohoto kouzelného adventního kalendáře. Sypané čaje prémiové kvality jsou zabaleny v důmyslném tvaru a originální tkanině umožňující vytvořit dané směsi prostor pro ideální rozvinutí chuti a aroma. Balení je vhodné také jako dárek pro milovníka čaje. Žádná příchuť se nevyskytuje dvakrát a najdete tam směs černých, zelených i ovocných čajů.

Cena: 413 Kč, koupíte na eillestea.cz

Autor: REDAKCE