Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nechte se hýčkat a inspirujte se skandinávským přístupem Hygge v Centru Černý Most

Nechte se hýčkat.
15. října 2021 | 10:10

Od čtvrtka 14. až do neděle 17. října na vás čeká v Centru Černý Most oblíbená slevová knížka do více než 70 prodejen. Kromě toho se můžete nechat hýčkat v tematickém Hygge lounge, kde vás čeká diagnostika pleti, tipy na aktuální módní a beauty trendy a výživové poradenství. Stačí si jen rezervovat čas a užívat si pohodu v podzimní plískanici. A jak to probíhá? Byly jsme tam.

Jak a proč žít Hygge

Sdílený klid a pohoda, štěstí v každém okamžiku, život v rovnováze s přírodou i s nejbližšími. Tak je možné vystihnout skandinávský princip Hygge, který do života vnáší pocit útulnosti, pohody a tepla společného domácího krbu. A přesně tak se cítíte v tematicky zařízeném a útulném Hygge lounge, který přinesl trošku toho skandinávského štěstí přímo do Centra Černý Most. Najdete ho neomylně podle usměvavých hostesek, které rozdávají slevové knížky.

U vstupu do lounge je stánek s ochutnávkou voňavých čajů Oxalis. Protože je venku sychravo, oceňuju nabízený šálek s neskrývanou radostí a teplo sálá i z krbových kamen přímo v Hygge lounge. Už na mě čekají milé dámy z Yves Rocher, které se budou věnovat diagnostice mé pleti. Nejprve mě odlíčí a pak vyfotí tabletem. Moderní technika už je zkrátka všude. Dozvídám se, jaký mám typ pleti, že naštěstí pro mě nemá sklony k pigmentovým skvrnám, ale chtělo by to začít používat krém na oči. Dostanu doporučení, jaké produkty jsou pro mě nejvhodnější a také mě nalíčí. Pak už se přesouvám na objednanou masáž rukou. Užívám si luxusní relaxaci ve formě peelingu, výživné masky, úpravy nehtů, kterou zakončí masáž rukou od profesionálů ze salonu Art Nails. Tohle bych si dopřávala klidně každý den.

Video se připravuje ...
Zaměřeno na manikúru a pedikúru! Co je v kurzu? • VIDEO: Videohub

Nakupování se stylistkou baví

Už na mě ale čeká Helena Takačová, nutriční specialistka s dlouholetou praxí, se kterou probírám nešvary mého jídelníčku, a hledáme spolu alternativy, jak to zlepšit. Radost mi udělá vážení, které vyhodnotí, že jsem ve formě a navíc můj metabolický věk ukazuje o deset let méně než občanka. Paráda. Ochutnám ještě na cestu výborný chléb z jejího pekařství a už mám schůzku se stylistkou Bárou Havlíkovou. S tou probíráme nejen současné trendy, ale i základy šatníku, které nevychází z módy. Svěřuju se svým věčným problémem, kdy na sebe kvůli malé výšce nemůžu sehnat kalhoty. Vyrážíme proto rovnou do obchodu a Bára mi najde ty pravé, které sedí jako ulité. Zázrak. Navíc doladí celý outfit ještě sakem a rolákem. Na podzim perfektní kombinace. Prozradí mi taky trik, jak pomocí pásku opticky přidat pár centimetrů výšky. Dám na její rady a jdu k pokladně. Ještě nakoupím pár dárků pod stromeček a mám pocit, že inspirace skandinávským přístupem Hygge vyšla na jedničku.

Pokud si chcete také udělat takhle pěkný den, tak si jen rezervuje místo na stránkách Hyggelounge.cz, jednotlivé procedury jsou k dispozici zcela zdarma. A jestli vyrazíte i s potomky, zabavíte je taky. Buď v dětském koutku Time Out, který je na jednu hodinu úplně zdarma díky poukazu ve slevové knížce, nebo u předčítání severských příběhů v podání známých českých herců a dabérů jako je Saša Rašilov nebo Berenika Kohoutová.

Kompletní program najdete na webových stránkách a sociálních sítích Centra Černý Most.

Autor: REDAKCE